Cleaning

Truckwash in holtenBij onze vestiging in Holten kunt u ook terecht voor het reinigen van uw trucks & trailers. De zeer ruime openingstijden en de grote wasplaats capaciteit maken een snelle doorstroming mogelijk wat resulteert in zo min mogelijk stilstand en uw materieel ziet er weer representatief uit. Want ook hier komt de gedachte vanuit u, de vervoerder: minimale stilstand, maximaal rendement en minimale kosten.

ETTC Cleaning is voorzien van een dubbele wasstraat waarbij handmatig door onze enthousiaste wasplaats medewerkers de juiste aandacht aan uw materieel wordt besteed. Voor chauffeurs is er een wachtruimte aanwezig waar een kop koffie gedronken kan worden gedurende de korte doorlooptijd.

Daarnaast bent u ook bij ons aan het juiste adres voor het desinfecteren en intern reinigen van koelopleggers en walking floors. Dit voorzien van het bijbehorende certificaat. Op verzoek kunnen wij ook reclame van uw materieel verwijderen of het interieur van de cabines reinigen. Uiteraard wassen wij naast trucks en trailers ook bestelwagens en campers.

+31 (0)548 855574 | cleaning@ettc.eu

Tarieven ETTC Cleaning

Download onze tarieven voor 2019

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 7.00 tot 16.00 uur

Op zoek naar een bijbaan?

Bekijk hier onze vacature!