24-uursservice

Via onze 24-uursservice zijn wij dag en nacht bereikbaar om u, bij een pechgeval in binnen- of buitenland, zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Onze praktisch ingestelde en ervaren monteurs staan voor u klaar met een volledig uitgeruste mobiele werkplaats. Ook kunnen wij beroep doen op ons betrouwbare ETC Netwerk met vertrouwde servicepartners in binnen- en buitenland.

Reparatie is gewoon tegen normalen tarieven, zoals u ook gewend bent bij Müller European Truck & Trailer Care. De berging van uw truck verzorgen wij met onze eigen truck- en dieplader welke is aangepast voor topline cabines en lage chassis. Kortom; we kunnen u overal mee helpen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Remco

“De afwisseling, dat maakt het juist zo leuk!”

Bij ETTC ben je heel vrij in wat je mag doen. Op de carrosserieafdeling ben ik het manusje van alles en juist die afwisseling in werkzaamheden, dat maakt het zo leuk om hier te werken. Als er iets moet gebeuren, dan doen we het ook met zijn allen. Die gedrevenheid, de sfeer en de gezelligheid maakt het leuk om hier te werken!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.