24-uursservice

Via onze 24-uursservice zijn wij dag en nacht bereikbaar om u, bij een pechgeval in binnen- of buitenland, zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Onze praktisch ingestelde en ervaren monteurs staan voor u klaar met een volledig uitgeruste mobiele werkplaats. Ook kunnen wij beroep doen op ons betrouwbare ETC Netwerk met vertrouwde servicepartners in binnen- en buitenland.

Reparatie is gewoon tegen normalen tarieven, zoals u ook gewend bent bij Müller European Truck & Trailer Care. De berging van uw truck verzorgen wij met onze eigen truck- en dieplader welke is aangepast voor topline cabines en lage chassis. Kortom; we kunnen u overal mee helpen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Mart

“Ik ben begonnen als wasjongen en nu doorgegroeid tot leidinggevende.”

Ik ben begonnen als wasjongen en dat doe ik er zelf nog steeds bij. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot leidinggevende. Samen met mijn collega proberen we de wasstraat zo goed mogelijk te runnen. Het leukst aan mijn werk vind ik de diversiteit, geen dag is hetzelfde. Je merk dat je geen nummertje bent, ze kennen je persoonlijk bij naam en ze staan altijd voor je klaar. Het is echt een familiebedrijf en je bent een grote familie samen!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.