24-uursservice

Via onze 24-uursservice zijn wij dag en nacht bereikbaar om u, bij een pechgeval in binnen- of buitenland, zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Onze praktisch ingestelde en ervaren monteurs staan voor u klaar met een volledig uitgeruste mobiele werkplaats. Ook kunnen wij beroep doen op ons betrouwbare ETC Netwerk met vertrouwde servicepartners in binnen- en buitenland.

Reparatie is gewoon tegen normalen tarieven, zoals u ook gewend bent bij Müller European Truck & Trailer Care. De berging van uw truck verzorgen wij met onze eigen truck- en dieplader welke is aangepast voor topline cabines en lage chassis. Kortom; we kunnen u overal mee helpen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Erwin

“Het is prima geregeld hier!”

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden. Verder begeleid ik leerling monteurs en probeer ik ze elke dag wat te leren, dat geeft mij echt een kick. Wat het werk zo interessant maakt? Het gaat van storing zoeken, naar APK, naar vragen van leerling monteurs. Ik vind het hier een no nonsens bedrijf en je hoeft eigenlijk nergens achteraan. Het is prima geregeld hier!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.