24-uursservice

Via onze 24-uursservice zijn wij dag en nacht bereikbaar om u, bij een pechgeval in binnen- of buitenland, zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Onze praktisch ingestelde en ervaren monteurs staan voor u klaar met een volledig uitgeruste mobiele werkplaats. Ook kunnen wij beroep doen op ons betrouwbare ETC Netwerk met vertrouwde servicepartners in binnen- en buitenland.

Reparatie is gewoon tegen normalen tarieven, zoals u ook gewend bent bij Müller European Truck & Trailer Care. De berging van uw truck verzorgen wij met onze eigen truck- en dieplader welke is aangepast voor topline cabines en lage chassis. Kortom; we kunnen u overal mee helpen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Koen

“Alles van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg.”

Ik ben bij Müller ETTC begonnen als leerling. Het is een complete werkplaats waarin veel mogelijk is. Verschillend werk, maar ook verschillende opleidingen. Van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg. Wat het interessant maakt is dat, naast duiven, de grotere vestiging is holten er achter zit, net als Müller Freshfood. Dat maakt het wel dat dingen goed geregeld worden.

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.