Banden en velgen

Tegenwoordig zijn brandstof- en kostenbesparing van groot belang voor iedere transportondernemer. De banden van uw truck en trailer zijn daarbij een belangrijk aspect. Het juiste type band, de spanning en de uitlijning daarvan hebben immers invloed op de rolweerstand en daarmee het brandstofverbruik.

Bij Müller European Truck & Trailer Care bent u, naast het monteren en demonteren van uw banden, ook aan het juiste adres voor het balanceren, spanningscontroles en het uitlijnen van de banden van uw wagenpark. Müller ETTC heeft een nauwe samenwerking met GTRadial die ons voorzien van bedrijfswagenbanden van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Uiteraard kunnen we u ook andere merken leveren, zoals Continental, Pirelli, etc. Onze medewerkers voorzien u altijd van passend en persoonlijk advies.

Neem contact op
Verhalen | Het verhaal van Mart

“Ik ben begonnen als wasjongen en nu doorgegroeid tot leidinggevende.”

Ik ben begonnen als wasjongen en dat doe ik er zelf nog steeds bij. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot leidinggevende. Samen met mijn collega proberen we de wasstraat zo goed mogelijk te runnen. Het leukst aan mijn werk vind ik de diversiteit, geen dag is hetzelfde. Je merk dat je geen nummertje bent, ze kennen je persoonlijk bij naam en ze staan altijd voor je klaar. Het is echt een familiebedrijf en je bent een grote familie samen!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.