Banden en velgen

Tegenwoordig zijn brandstof- en kostenbesparing van groot belang voor iedere transportondernemer. De banden van uw truck en trailer zijn daarbij een belangrijk aspect. Het juiste type band, de spanning en de uitlijning daarvan hebben immers invloed op de rolweerstand en daarmee het brandstofverbruik.

Bij Müller European Truck & Trailer Care bent u, naast het monteren en demonteren van uw banden, ook aan het juiste adres voor het balanceren, spanningscontroles en het uitlijnen van de banden van uw wagenpark. Müller ETTC heeft een nauwe samenwerking met GTRadial die ons voorzien van bedrijfswagenbanden van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Uiteraard kunnen we u ook andere merken leveren, zoals Continental, Pirelli, etc. Onze medewerkers voorzien u altijd van passend en persoonlijk advies.

Neem contact op
Verhalen | Het verhaal van Jan

“Het is een familiebedrijf en dat merk je in alle opzichten!”

Service staat hoog in het vaandel bij Müller ETTC. Het leukste vind ik de vrijheid, verantwoordelijk en het directe contact dat je hebt met je klanten. Het is een familiebedrijf en dat merk je in alle opzichten! Het is een heel sociaal bedrijf, hier staat de baas gewoon voor je en dat kom je weinig tegen.

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.