Banden en velgen

Tegenwoordig zijn brandstof- en kostenbesparing van groot belang voor iedere transportondernemer. De banden van uw truck en trailer zijn daarbij een belangrijk aspect. Het juiste type band, de spanning en de uitlijning daarvan hebben immers invloed op de rolweerstand en daarmee het brandstofverbruik.

Bij Müller European Truck & Trailer Care bent u, naast het monteren en demonteren van uw banden, ook aan het juiste adres voor het balanceren, spanningscontroles en het uitlijnen van de banden van uw wagenpark. Müller ETTC heeft een nauwe samenwerking met GTRadial die ons voorzien van bedrijfswagenbanden van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Uiteraard kunnen we u ook andere merken leveren, zoals Continental, Pirelli, etc. Onze medewerkers voorzien u altijd van passend en persoonlijk advies.

Neem contact op
Verhalen | Het verhaal van Koen

“Alles van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg.”

Ik ben bij Müller ETTC begonnen als leerling. Het is een complete werkplaats waarin veel mogelijk is. Verschillend werk, maar ook verschillende opleidingen. Van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg. Wat het interessant maakt is dat, naast duiven, de grotere vestiging is holten er achter zit, net als Müller Freshfood. Dat maakt het wel dat dingen goed geregeld worden.

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.