Carrosserie

Onze werkplaats in Holten is gespecialiseerd in carrosserie en afbouw van nieuw geleverde voertuigen zoals laadklep-montage, monteren van roestvrijstaal plaatwerk, opbergkisten, laad- en stuwmaterieel.

Naast het bouwen van flexibele laadruimtes, zijn wij ook gespecialiseerd in vries- en gekoelde elementen en delen in de trailer. De indeling hiervan kan volledig naar wens worden ingericht. Deze systemen brengen een meergewicht van nog geen 600 kg met zich mee en kunnen in elk merk koeltrailer worden ingebouwd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Jan

“Het is een familiebedrijf en dat merk je in alle opzichten!”

Service staat hoog in het vaandel bij Müller ETTC. Het leukste vind ik de vrijheid, verantwoordelijk en het directe contact dat je hebt met je klanten. Het is een familiebedrijf en dat merk je in alle opzichten! Het is een heel sociaal bedrijf, hier staat de baas gewoon voor je en dat kom je weinig tegen.

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.