Carrosserie

Onze werkplaats in Holten is gespecialiseerd in carrosserie en afbouw van nieuw geleverde voertuigen zoals laadklep-montage, monteren van roestvrijstaal plaatwerk, opbergkisten, laad- en stuwmaterieel.

Naast het bouwen van flexibele laadruimtes, zijn wij ook gespecialiseerd in vries- en gekoelde elementen en delen in de trailer. De indeling hiervan kan volledig naar wens worden ingericht. Deze systemen brengen een meergewicht van nog geen 600 kg met zich mee en kunnen in elk merk koeltrailer worden ingebouwd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Koen

“Alles van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg.”

Ik ben bij Müller ETTC begonnen als leerling. Het is een complete werkplaats waarin veel mogelijk is. Verschillend werk, maar ook verschillende opleidingen. Van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg. Wat het interessant maakt is dat, naast duiven, de grotere vestiging is holten er achter zit, net als Müller Freshfood. Dat maakt het wel dat dingen goed geregeld worden.

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.