Carrosserie

Onze werkplaats in Holten is gespecialiseerd in carrosserie en afbouw van nieuw geleverde voertuigen zoals laadklep-montage, monteren van roestvrijstaal plaatwerk, opbergkisten, laad- en stuwmaterieel.

Naast het bouwen van flexibele laadruimtes, zijn wij ook gespecialiseerd in vries- en gekoelde elementen en delen in de trailer. De indeling hiervan kan volledig naar wens worden ingericht. Deze systemen brengen een meergewicht van nog geen 600 kg met zich mee en kunnen in elk merk koeltrailer worden ingebouwd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Remco

“De afwisseling, dat maakt het juist zo leuk!”

Bij ETTC ben je heel vrij in wat je mag doen. Op de carrosserieafdeling ben ik het manusje van alles en juist die afwisseling in werkzaamheden, dat maakt het zo leuk om hier te werken. Als er iets moet gebeuren, dan doen we het ook met zijn allen. Die gedrevenheid, de sfeer en de gezelligheid maakt het leuk om hier te werken!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.