Carrosserie

Onze werkplaats in Holten is gespecialiseerd in carrosserie en afbouw van nieuw geleverde voertuigen zoals laadklep-montage, monteren van roestvrijstaal plaatwerk, opbergkisten, laad- en stuwmaterieel.

Naast het bouwen van flexibele laadruimtes, zijn wij ook gespecialiseerd in vries- en gekoelde elementen en delen in de trailer. De indeling hiervan kan volledig naar wens worden ingericht. Deze systemen brengen een meergewicht van nog geen 600 kg met zich mee en kunnen in elk merk koeltrailer worden ingebouwd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Mart

“Ik ben begonnen als wasjongen en nu doorgegroeid tot leidinggevende.”

Ik ben begonnen als wasjongen en dat doe ik er zelf nog steeds bij. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot leidinggevende. Samen met mijn collega proberen we de wasstraat zo goed mogelijk te runnen. Het leukst aan mijn werk vind ik de diversiteit, geen dag is hetzelfde. Je merk dat je geen nummertje bent, ze kennen je persoonlijk bij naam en ze staan altijd voor je klaar. Het is echt een familiebedrijf en je bent een grote familie samen!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.