Trucks en opleggers

Onze enthousiaste en goed opgeleide monteurs hebben kennis van zaken en zijn breed inzetbaar. Mülller ETTC is niet merk gebonden en daarom kunt u bij ons terecht voor alle bedrijfsvoertuigen, van voor- tot achterbumper. Voor alle service of reparatie aan uw truck of oplegger. European Truck & Trailer Care maakt gebruik van de modernste diagnoseapparatuur, zoals Texa, Wabco, Haldex, Knorr (ABS, EBS en ECAS).

Onze vestigingen hebben RDW APK licht, 1 & 2 erkenningen en zijn erkende keuringsstations voor de tachograaf. Daarnaast is Müller ETTC een erkend inbouwstation voor diverse boordcomputers, volgsystemen en temperatuur beheersystemen. De full-service company voor uw wagenpark, met alles onder één dak.

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Koen

“Alles van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg.”

Ik ben bij Müller ETTC begonnen als leerling. Het is een complete werkplaats waarin veel mogelijk is. Verschillend werk, maar ook verschillende opleidingen. Van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg. Wat het interessant maakt is dat, naast duiven, de grotere vestiging is holten er achter zit, net als Müller Freshfood. Dat maakt het wel dat dingen goed geregeld worden.

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.