Trucks en opleggers

Onze enthousiaste en goed opgeleide monteurs hebben kennis van zaken en zijn breed inzetbaar. Mülller ETTC is niet merk gebonden en daarom kunt u bij ons terecht voor alle bedrijfsvoertuigen, van voor- tot achterbumper. Voor alle service of reparatie aan uw truck of oplegger. European Truck & Trailer Care maakt gebruik van de modernste diagnoseapparatuur, zoals Texa, Wabco, Haldex, Knorr (ABS, EBS en ECAS).

Onze vestigingen hebben RDW APK licht, 1 & 2 erkenningen en zijn erkende keuringsstations voor de tachograaf. Daarnaast is Müller ETTC een erkend inbouwstation voor diverse boordcomputers, volgsystemen en temperatuur beheersystemen. De full-service company voor uw wagenpark, met alles onder één dak.

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Jan

“Het is een familiebedrijf en dat merk je in alle opzichten!”

Service staat hoog in het vaandel bij Müller ETTC. Het leukste vind ik de vrijheid, verantwoordelijk en het directe contact dat je hebt met je klanten. Het is een familiebedrijf en dat merk je in alle opzichten! Het is een heel sociaal bedrijf, hier staat de baas gewoon voor je en dat kom je weinig tegen.

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.