Trucks en opleggers

Onze enthousiaste en goed opgeleide monteurs hebben kennis van zaken en zijn breed inzetbaar. Mülller ETTC is niet merk gebonden en daarom kunt u bij ons terecht voor alle bedrijfsvoertuigen, van voor- tot achterbumper. Voor alle service of reparatie aan uw truck of oplegger. European Truck & Trailer Care maakt gebruik van de modernste diagnoseapparatuur, zoals Texa, Wabco, Haldex, Knorr (ABS, EBS en ECAS).

Onze vestigingen hebben RDW APK licht, 1 & 2 erkenningen en zijn erkende keuringsstations voor de tachograaf. Daarnaast is Müller ETTC een erkend inbouwstation voor diverse boordcomputers, volgsystemen en temperatuur beheersystemen. De full-service company voor uw wagenpark, met alles onder één dak.

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Remco

“De afwisseling, dat maakt het juist zo leuk!”

Bij ETTC ben je heel vrij in wat je mag doen. Op de carrosserieafdeling ben ik het manusje van alles en juist die afwisseling in werkzaamheden, dat maakt het zo leuk om hier te werken. Als er iets moet gebeuren, dan doen we het ook met zijn allen. Die gedrevenheid, de sfeer en de gezelligheid maakt het leuk om hier te werken!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.