Trucks en opleggers

Onze enthousiaste en goed opgeleide monteurs hebben kennis van zaken en zijn breed inzetbaar. Mülller ETTC is niet merk gebonden en daarom kunt u bij ons terecht voor alle bedrijfsvoertuigen, van voor- tot achterbumper. Voor alle service of reparatie aan uw truck of oplegger. European Truck & Trailer Care maakt gebruik van de modernste diagnoseapparatuur, zoals Texa, Wabco, Haldex, Knorr (ABS, EBS en ECAS).

Onze vestigingen hebben RDW APK licht, 1 & 2 erkenningen en zijn erkende keuringsstations voor de tachograaf. Daarnaast is Müller ETTC een erkend inbouwstation voor diverse boordcomputers, volgsystemen en temperatuur beheersystemen. De full-service company voor uw wagenpark, met alles onder één dak.

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Mart

“Ik ben begonnen als wasjongen en nu doorgegroeid tot leidinggevende.”

Ik ben begonnen als wasjongen en dat doe ik er zelf nog steeds bij. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot leidinggevende. Samen met mijn collega proberen we de wasstraat zo goed mogelijk te runnen. Het leukst aan mijn werk vind ik de diversiteit, geen dag is hetzelfde. Je merk dat je geen nummertje bent, ze kennen je persoonlijk bij naam en ze staan altijd voor je klaar. Het is echt een familiebedrijf en je bent een grote familie samen!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.