Wasstraat

In onze vestiging in Holten kunt u terecht voor het professioneel reinigen van uw trucks en trailers. In onze wasstraten (drie stuks) wordt uw voertuig handmatig door onze enthousiaste medewerkers gewassen. Voor chauffeurs is er een wachtruimte aanwezig waar een kop koffie gedronken kan worden gedurende de korte doorlooptijd.

Daarnaast bent u ook bij ons aan het juiste adres voor het desinfecteren en intern reinigen van koelopleggers en walking floors. Op verzoek kunnen wij ook reclame van uw materieel verwijderen of het interieur van de cabines reinigen. Uiteraard wassen wij naast trucks en trailers ook bestelwagens en campers.

De zeer ruime openingstijden en de grote capaciteit van de wasplaats zorgt voor een snelle doorstroming. Dit resulteert in zo min mogelijk stilstand. Uw vrachtwagen ziet er binnen een mum van tijd weer representatief uit. Samen zorgen we voor minimale stilstand, minimale kosten en maximaal rendement. We helpen u graag weer zo snel mogelijk op weg.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07:00 – 21:00 uur
Zaterdag van 07:00 tot 16:00 uur

Bekijk onze tarieven voor 2020

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Remco

“De afwisseling, dat maakt het juist zo leuk!”

Bij ETTC ben je heel vrij in wat je mag doen. Op de carrosserieafdeling ben ik het manusje van alles en juist die afwisseling in werkzaamheden, dat maakt het zo leuk om hier te werken. Als er iets moet gebeuren, dan doen we het ook met zijn allen. Die gedrevenheid, de sfeer en de gezelligheid maakt het leuk om hier te werken!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.