Wasstraat

In onze vestiging in Holten kunt u terecht voor het professioneel reinigen van uw trucks en trailers. In de dubbele wasstraat wordt uw voertuig handmatig door onze enthousiaste medewerkers gewassen. Voor chauffeurs is er een wachtruimte aanwezig waar een kop koffie gedronken kan worden gedurende de korte doorlooptijd.

Daarnaast bent u ook bij ons aan het juiste adres voor het desinfecteren en intern reinigen van koelopleggers en walking floors. Op verzoek kunnen wij ook reclame van uw materieel verwijderen of het interieur van de cabines reinigen. Uiteraard wassen wij naast trucks en trailers ook bestelwagens en campers.

De zeer ruime openingstijden en de grote capaciteit van de wasplaats zorgt voor een snelle doorstroming. Dit resulteert in zo min mogelijk stilstand. Uw vrachtwagen ziet er binnen een mum van tijd weer representatief uit. Samen zorgen we voor minimale stilstand, minimale kosten en maximaal rendement. We helpen u graag weer zo snel mogelijk op weg.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07:00 – 20:00 uur
Zaterdag van 07:00 tot 16:00 uur

Bekijk onze tarieven voor 2020

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Jan

“Het is een familiebedrijf en dat merk je in alle opzichten!”

Service staat hoog in het vaandel bij Müller ETTC. Het leukste vind ik de vrijheid, verantwoordelijk en het directe contact dat je hebt met je klanten. Het is een familiebedrijf en dat merk je in alle opzichten! Het is een heel sociaal bedrijf, hier staat de baas gewoon voor je en dat kom je weinig tegen.

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.