Duurzaam repareren

Duurzaam reparerenWij zijn zeer trots dat wij, in nauwe samenwerking met de vereniging ETC, als eerste werkplaats in Nederland het certificaat Duurzaam Repareren hebben behaald. Duurzaam Repareren is geen nieuwe ‘groene hype’. Het is een norm op gebied van duurzaamheid, waarmee opdrachtgever en opdrachtnemer zich kunnen profileren. Het wordt ondersteund door de leasemaatschappijen, overheid, gemeentes, provincie, fleetowners, verzekeraars, ANWB en de consument. Met andere woorden; onze klanten. Een goede vertegenwoordiging van deze partijen bepalen, middels het College van Deskundigen, de inhoud van het Pakket van Eisen.

Steeds meer van onze klanten omarmen Duurzaam Repareren. Daarom kom je het steeds vaker tegen als wens of eis bij aanbestedingen en tenders. Daarnaast is de certificering opgenomen in de Green Deals o.a. Zero Emmission van de overheid. De norm is gezet!

Duurzaam Repareren is niet iets vaag groens. Het is eigenlijk gewoon een manier van ‘goed ondernemerschap’. Duurzaamheid is zorgvuldig omspringen met grondstoffen, zuinig zijn met energie, zorgen voor duurzaam inzetbaar personeel, het voorkomen van verspilling en hergebruik van delen e.d.

Duurzaam Repareren geeft ons handvatten op welke wijze wij dit het beste kunt inrichten en waar wij op moet letten om het certificaat te kunnen halen en te behouden. Heel praktisch en pragmatisch en opgesteld door opdrachtgevers/klanten en verwoord in het Pakket van Eisen.

Duurzaam Repareren helpt dus niet alleen mee aan een beter milieu en samenleving. Het draagt ook bij aan onze kostenbeheersing en klantloyaliteit.

Logo duurzaam repareren