Groen gedaan

Wij zijn zeer trots dat wij, in nauwe samenwerking met de vereniging ETC, als eerste werkplaats in Nederland het certificaat Groen Gedaan hebben behaald. Groen Gedaan is geen nieuwe ‘groene hype’. Het is een norm op gebied van duurzaamheid, waarmee opdrachtgever en opdrachtnemer zich kunnen profileren. Het wordt ondersteund door de leasemaatschappijen, overheid, gemeentes, provincie, fleetowners, verzekeraars, ANWB en de consument. Met andere woorden; onze klanten. Een goede vertegenwoordiging van deze partijen bepalen, middels het College van Deskundigen, de inhoud van het Pakket van Eisen.

Direct solliciteren Maak kennis

Certificering

Steeds meer van onze klanten omarmen GroenGedaan. Daarom kom je het steeds vaker tegen als wens of eis bij aanbestedingen en tenders. Daarnaast is de certificering opgenomen in de Green Deals o.a. Zero Emmission van de overheid. De norm is gezet! GroenGedaan is niet iets vaag groens. Het is eigenlijk gewoon een manier van ‘goed ondernemerschap’. Duurzaamheid is zorgvuldig omspringen met grondstoffen, zuinig zijn met energie, zorgen voor duurzaam inzetbaar personeel, het voorkomen van verspilling en hergebruik van delen e.d. GroenGedaan geeft ons handvatten op welke wijze wij dit het beste kunt inrichten en waar wij op moet letten om het certificaat te kunnen halen en te behouden. Heel praktisch en pragmatisch en opgesteld door opdrachtgevers/klanten en verwoord in het Pakket van Eisen. GroenGedaan helpt dus niet alleen mee aan een beter milieu en samenleving. Het draagt bij aan onze kostenbeheersing en klantloyaliteit.

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Jan

“Het is een familiebedrijf en dat merk je in alle opzichten!”

Service staat hoog in het vaandel bij Müller ETTC. Het leukste vind ik de vrijheid, verantwoordelijk en het directe contact dat je hebt met je klanten. Het is een familiebedrijf en dat merk je in alle opzichten! Het is een heel sociaal bedrijf, hier staat de baas gewoon voor je en dat kom je weinig tegen.

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.