Groen gedaan

Wij zijn zeer trots dat wij, in nauwe samenwerking met de vereniging ETC, als eerste werkplaats in Nederland het certificaat Groen Gedaan hebben behaald. Groen Gedaan is geen nieuwe ‘groene hype’. Het is een norm op gebied van duurzaamheid, waarmee opdrachtgever en opdrachtnemer zich kunnen profileren. Het wordt ondersteund door de leasemaatschappijen, overheid, gemeentes, provincie, fleetowners, verzekeraars, ANWB en de consument. Met andere woorden; onze klanten. Een goede vertegenwoordiging van deze partijen bepalen, middels het College van Deskundigen, de inhoud van het Pakket van Eisen.

Direct solliciteren Maak kennis

Certificering

Steeds meer van onze klanten omarmen GroenGedaan. Daarom kom je het steeds vaker tegen als wens of eis bij aanbestedingen en tenders. Daarnaast is de certificering opgenomen in de Green Deals o.a. Zero Emmission van de overheid. De norm is gezet! GroenGedaan is niet iets vaag groens. Het is eigenlijk gewoon een manier van ‘goed ondernemerschap’. Duurzaamheid is zorgvuldig omspringen met grondstoffen, zuinig zijn met energie, zorgen voor duurzaam inzetbaar personeel, het voorkomen van verspilling en hergebruik van delen e.d. GroenGedaan geeft ons handvatten op welke wijze wij dit het beste kunt inrichten en waar wij op moet letten om het certificaat te kunnen halen en te behouden. Heel praktisch en pragmatisch en opgesteld door opdrachtgevers/klanten en verwoord in het Pakket van Eisen. GroenGedaan helpt dus niet alleen mee aan een beter milieu en samenleving. Het draagt bij aan onze kostenbeheersing en klantloyaliteit.

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Remco

“De afwisseling, dat maakt het juist zo leuk!”

Bij ETTC ben je heel vrij in wat je mag doen. Op de carrosserieafdeling ben ik het manusje van alles en juist die afwisseling in werkzaamheden, dat maakt het zo leuk om hier te werken. Als er iets moet gebeuren, dan doen we het ook met zijn allen. Die gedrevenheid, de sfeer en de gezelligheid maakt het leuk om hier te werken!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.