Netwerk ETTC.

European Truck & Trailer Care, mede initiatiefnemer en partner van European Trailer Care. European Trailer Care is de succesvolle samenwerking van belangrijke partners en gespecialiseerde truck- en trailerservice organisaties in Europa. Met onze eigen opleidingen en een grote capaciteit biedt ETC overal de beste en snelste service in binnen- en buitenland. Door de uniforme en gestandaardiseerde werkwijze wordt onze kwaliteit altijd geborgd, daar zorgen we persoonlijk voor.

Certificaten & keurmerken

European Truck & Trailer Care wil altijd de beste en snelste service leveren. Onze kwaliteit is terug te vinden in de keurmerken waar wij aan voldoen en de certificaten waar wij over beschikken.

Service partners

European Truck & Trailer Care onderhoudt degelijke samenwerkingsverbanden. Met onderstaande partners onderhouden wij duurzame relaties:

Verhalen | Het verhaal van Mart

“Ik ben begonnen als wasjongen en nu doorgegroeid tot leidinggevende.”

Ik ben begonnen als wasjongen en dat doe ik er zelf nog steeds bij. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot leidinggevende. Samen met mijn collega proberen we de wasstraat zo goed mogelijk te runnen. Het leukst aan mijn werk vind ik de diversiteit, geen dag is hetzelfde. Je merk dat je geen nummertje bent, ze kennen je persoonlijk bij naam en ze staan altijd voor je klaar. Het is echt een familiebedrijf en je bent een grote familie samen!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.