Netwerk ETTC.

European Truck & Trailer Care, mede initiatiefnemer en partner van European Trailer Care. European Trailer Care is de succesvolle samenwerking van belangrijke partners en gespecialiseerde truck- en trailerservice organisaties in Europa. Met onze eigen opleidingen en een grote capaciteit biedt ETC overal de beste en snelste service in binnen- en buitenland. Door de uniforme en gestandaardiseerde werkwijze wordt onze kwaliteit altijd geborgd, daar zorgen we persoonlijk voor.

Certificaten & keurmerken

European Truck & Trailer Care wil altijd de beste en snelste service leveren. Onze kwaliteit is terug te vinden in de keurmerken waar wij aan voldoen en de certificaten waar wij over beschikken.

Service partners

European Truck & Trailer Care onderhoudt degelijke samenwerkingsverbanden. Met onderstaande partners onderhouden wij duurzame relaties:

Verhalen | Het verhaal van Jan

“Het is een familiebedrijf en dat merk je in alle opzichten!”

Service staat hoog in het vaandel bij Müller ETTC. Het leukste vind ik de vrijheid, verantwoordelijk en het directe contact dat je hebt met je klanten. Het is een familiebedrijf en nat merk je in alle opzichten! Het is een heel sociaal bedrijf, hier staat de baas gewoon voor je en dat kom je weinig tegen.

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.