Netwerk ETTC.

European Truck & Trailer Care, mede initiatiefnemer en partner van European Trailer Care. European Trailer Care is de succesvolle samenwerking van belangrijke partners en gespecialiseerde truck- en trailerservice organisaties in Europa. Met onze eigen opleidingen en een grote capaciteit biedt ETC overal de beste en snelste service in binnen- en buitenland. Door de uniforme en gestandaardiseerde werkwijze wordt onze kwaliteit altijd geborgd, daar zorgen we persoonlijk voor.

Certificaten & keurmerken

European Truck & Trailer Care wil altijd de beste en snelste service leveren. Onze kwaliteit is terug te vinden in de keurmerken waar wij aan voldoen en de certificaten waar wij over beschikken.

Service partners

European Truck & Trailer Care onderhoudt degelijke samenwerkingsverbanden. Met onderstaande partners onderhouden wij duurzame relaties:

Verhalen | Het verhaal van Remco

“De afwisseling, dat maakt het juist zo leuk!”

Bij ETTC ben je heel vrij in wat je mag doen. Op de carrosserieafdeling ben ik het manusje van alles en juist die afwisseling in werkzaamheden, dat maakt het zo leuk om hier te werken. Als er iets moet gebeuren, dan doen we het ook met zijn allen. Die gedrevenheid, de sfeer en de gezelligheid maakt het leuk om hier te werken!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.