Netwerk ETTC.

European Truck & Trailer Care, mede initiatiefnemer en partner van European Trailer Care. European Trailer Care is de succesvolle samenwerking van belangrijke partners en gespecialiseerde truck- en trailerservice organisaties in Europa. Met onze eigen opleidingen en een grote capaciteit biedt ETC overal de beste en snelste service in binnen- en buitenland. Door de uniforme en gestandaardiseerde werkwijze wordt onze kwaliteit altijd geborgd, daar zorgen we persoonlijk voor.

Certificaten & keurmerken

European Truck & Trailer Care wil altijd de beste en snelste service leveren. Onze kwaliteit is terug te vinden in de keurmerken waar wij aan voldoen en de certificaten waar wij over beschikken.

Service partners

European Truck & Trailer Care onderhoudt degelijke samenwerkingsverbanden. Met onderstaande partners onderhouden wij duurzame relaties:

Verhalen | Het verhaal van Koen

“Alles van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg.”

Ik ben bij Müller ETTC begonnen als leerling. Het is een complete werkplaats waarin veel mogelijk is. Verschillend werk, maar ook verschillende opleidingen. Van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg. Wat het interessant maakt is dat, naast duiven, de grotere vestiging is holten er achter zit, net als Müller Freshfood. Dat maakt het wel dat dingen goed geregeld worden.

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.