Open huis 28 maart 2020

Müller European Truck & Trailer Care stelt open huis uit!

Daar het corona-virus in snel tempo ook in Nederland om zich heen grijpt, worden er in z’n algemeenheid maatregelen genomen om de kans op besmetting te verkleinen. Verschillende evenementen zijn reeds afgelast om verdere verspreiding van dit virus te beperken. Daarop heeft Müller European Truck & Trailer Care besloten om de opening van het nieuwe pand op 28 maart aan de Handelsweg 34 voorlopig niet door te laten gaan.

Onze klanten en relaties maar ook wij als bedrijf bedienen de internationale markt. Door de onzekerheid die dit virus nu met zich meebrengt, willen we geen onnodige risico’s nemen; onze medewerkers werken veelal op locatie (zowel in binnen als buitenland) en dienen voorzorgsmaatregelen te nemen bij het uitoefenen van de werkzaamheden. Ook zien we in de markt dat bedrijven de medewerkers niet onnodig laten reizen om de kans op besmetting te verkleinen. Het bij elkaar brengen van een zeer grote groep mensen vergroot eveneens de kans op verspreiding van het virus. Uiteraard stellen we de gezondheid van de mensen op de eerste plaats en kunnen we niet anders dan besluiten om de geplande feestelijkheden voorlopig niet door te laten gaan, aldus Anton Müller.

Of de opening van deze nieuwe locatie op later tijdstip zal plaatsvinden is nu nog niet bekend.

 

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Koen

“Alles van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg.”

Ik ben bij Müller ETTC begonnen als leerling. Het is een complete werkplaats waarin veel mogelijk is. Verschillend werk, maar ook verschillende opleidingen. Van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg. Wat het interessant maakt is dat, naast duiven, de grotere vestiging is holten er achter zit, net als Müller Freshfood. Dat maakt het wel dat dingen goed geregeld worden.

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.