Over ETTC

Historie
European Truck & Trailer Care is de handelsnaam van Truck & Trailer Service Holten B.V. Het bedrijf is in 1993 opgericht met haar werkplaats in Holten. Naast de werkplaats is deze vestiging verder uitgebreid met twee profitcenters in Holten, te weten: ETTC Cleaning (truckwash) en ETTC Carrosserie (schadeherstel en afbouw). Sinds 2006 is ETTC ook gevestigd in Duiven. Vanuit deze twee vestigingen kunnen we u van dienst zijn in Oost- en Midden Nederland.

Bedrijfsstructuur
European Truck & Trailer Care is een onderdeel van de Transgroep A. Muller. De transportgroep bestaat uit vier werkmaatschappijen;

  • Müller Fresh Food Logistics heeft zich gespecialiseerd in de logistieke dienstverlening van levensmiddelen onder geconditioneerde omstandigheden. Naast koel- en vriesdistributie biedt MFFL de mogelijkheden voor koel- en vriesopslag, Value Added Logistics, emballagebeheer en een krattenwasserij. Per 1 maart 2015 heeft Müller Fresh Food Logistics de diepvries warehouse- en transportactiviteiten van PostKogeko in Roelofarendsveen overgenomen.
    Bezoek voor meer informatie onze website: www.muller.nl
  • European Truck & Trailer Care verzorgt “Full Service” reparatie en onderhoud met als doel minimale stilstand en minimale kosten. ETTC is gevestigd in Holten en Duiven.
  • Müller Fresh Food Logistics s.r.o. is gevestigd in het Tsjechische Cheb en is verantwoordelijk voor een belangrijk deel van onze internationale stromen. Met deze vestiging kan MFFL scherp en competitief zijn op het gebied van compleet ladingen/Full Truck Loads door geheel Europa.

Missie
ETTC is een werkplaats waar u terecht kunt voor reparatie en onderhoud aan truck, trailer, laadklep, banden, koelmotor en alle overige componenten. Alles van voor- tot achterbumper. The Full Service Company.

Visie
ETTC wil met haar full service een sterke partner van uw bedrijf worden. Met haar Netwerk van European Truck Care (ETC) kan zij u van dienst in heel Europa en ontzorgen wij u bij calamiteiten. Bezoek de website: www.europeantrailercare.com.

MVO
ETTC hecht veel waarde aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Net als haar zusterbedrijf Müller Fresh Food Logistics steunt zij diverse goede doelen.

Ook is ETTC een duidelijk voorstander om een goed sociaal karakter te scheppen voor al haar medewerkers. Dit wordt verwezenlijkt door korte lijnen en persoonlijke contacten. Onze (service) monteurs worden jaarlijks bijgeschoold over de laatste ontwikkelingen op onderhoud en reparatie van trucks, opleggers, laadkleppen, koelmotoren, banden en veilig werken langs de weg. Ook biedt ETTC haar medewerkers diverse opleidingsmogelijkheden aan.

Met het certificaat Duurzaam Repareren toont ETTC aan veel waarde te hechten aan Duurzaamheid. Duurzaamheid is zorgvuldig omspringen met grondstoffen, zuinig zijn met energie, zorgen voor duurzaam inzetbaar personeel, het voorkomen van verspilling en hergebruik van delen e.d.

Sponsoring
ETTC draagt de sport een warm hart toe. Door het sponseren van lokale sportverenigingen stimuleert ETTC haar werknemers om naast het werk ook regelmatig te sporten en te ontspannen. Naast sponsoring voor het Holten Horse Event en andere verenigingen in en om Holten, sponsort ETTC elk jaar het grootste evenement uit Holten, de Triatlon Holten. Deze sponsorship word door ons gebruikt om naast ontspanning te investeren in de relatie met onze klanten.