Reparatie Management Systeem

Reparatie-Management-Systeem-Fleetcare-ScreenshotOnze zorg en dienstverlening gaan verder dan full service reparatie, onderhoud en schade afhandelingen. Als klant van ETTC kunt u toegang krijgen tot ons Reparatie Management Systeem. Dit is een realtime web-based communicatieprogramma om uw voertuigen aan te melden voor reparatie of onderhoud. Het RMS is het platform waarin de afstemming, planning, het beheer en de communicatie tussen uw transportplanners en onze werkplaatsreceptie optimaal kan plaatsvinden.

Ook de periodieke controles, zoals APK, CFK/Stek, LPK tachograaf, en onderhoudsintervallen van uw voertuigen worden hierin vastgelegd. Op basis hiervan kunnen de binnenkomsten van uw voertuigen wordt gepland en aangemeld bij één van onze werkplaatsen. Daarnaast krijgt u inzicht in de kosten en beschikbaarheid van uw wagenpark en de opgebouwde werkplaatshistorie. Door middel van onze normtijden en ervaring in reparaties en onderhoud de afgelopen jaren kunnen we u op basis van uw aangemelde binnenkomst vooraf een goede raming van tijdsplanning en kosten aan u doorgeven.

Dit alles maakt het RMS een handig plan- en communicatiemiddel voor de transportplanners, en genereert daarnaast waardevolle informatie voor management en wagenparkbeheerders.

Geïnteresseerd?
We komen graag bij u op locatie voor een demonstratie en nadere kennismaking.
U kunt contact op nemen met met één van onze vestigingen.

Inloggen in het RMS