The Full Service Company

Bij European Truck & Trailer Care bent u aan het juiste adres voor de full service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, banden en alle overige componenten. Kortom: alles van voor- tot achterbumper!

Met werkplaatsen in Holten en Duiven kunnen we u van dienst zijn in Oost- en Midden Nederland. Maar ook middels onze goed uitgeruste mobiele werkplaatsen is reparatie en onderhoud op uw eigen terrein of onderweg één van de mogelijkheden die European Truck & Trailer Care u biedt. Via onze 24-uurs service zijn wij dag en nacht bereikbaar om u bij een pechgeval in binnen- of buitenland zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

ETTC Full Service gedachte

RMS: inzicht in uw wagenpark

Wij weten dat minimale kosten en vooral ook minimale stilstand voor u als vervoerder cruciaal zijn. Het Reparatie Management Systeem van ETTC geeft u de mogelijkheid om online zowel uw periodieke onderhoud en keuringen als incidentele reparaties van uw gehele wagenpark te plannen en direct aan te melden bij één van onze werkplaatsen. Daarnaast krijgt u inzicht in de kosten en beschikbaarheid van uw wagenpark. Een handige “tool” voor de planners en waardevolle informatie voor management en wagenparkbeheerders.