Vacature BBL-leerling monteur bedrijfswagens

European Truck & Trailer Care uw adres voor reparatie, onderhoud en opbouw van nieuw aan truck, trailer, koelmotor en alle overige componenten. Wij beschikken in Holten en Duiven over volledig geëquipeerde truck- en trailerwerkplaatsen om u flexibel van dienst te zijn. Onze 24-uurs service met volledig uitgeruste mobiele werkplaatsen voor reparaties in binnen- en buitenland kent geen grenzen; onze medewerkers zijn gecertificeerd voor het veilig repareren langs de weg.
Ook bent u welkom voor cleaning, transport, het vakkundig en snel repareren van alle mogelijke schades (kopschotten, achterportalen, achterdeuren, herstel aan geïsoleerde panelen) aan alle typen laadbakken en opleggers door onze afdeling carrosserie.

Wij weten dat minimale kosten en stilstand voor u als vervoerder cruciaal zijn. Onze praktische benadering is mede voortgekomen uit onze ruime ervaring in het wegtransport. Daardoor kunnen wij u op een praktische manier en integrale aanpak een compleet pakket bieden.

Daarnaast is European Truck & Trailer Care mede-initiatiefnemer en partner van European Trailer Care (ETC). European Trailer Care is de succesvolle samenwerking van gespecialiseerde truck- en trailer- service organisaties in de Benelux, Polen en Roemenië. Met eigen opleidingen en haar grote capaciteit biedt ETC overal de beste en snelste service. Door de uniforme en gestandaardiseerde werkwijze wordt kwaliteit geborgd!

Specialisaties:
Reparatie – Onderhoud – Banden – Carrosserie – Trading – Cleaning – Fleetcare en Transport


Vacature BBL-leerling monteur bedrijfswagens

Je voert, onder begeleiding van een ervaren monteur, allerlei voorkomende werkzaamheden uit. Hierbij kan je denken aan het uitvoeren van onderhoud, reparaties aan trucks, trailers en laadkleppen, ondersteunen bij het verhelpen van storingen en allerlei voorkomende werkzaamheden in het magazijn.

Wat verwachten wij?

  • Je volgt de opleiding eerste bedrijfsautotechnicus;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt affiniteit met transport;
  • Je bent leergierig;
  • Je hebt doorzettingsvermogen.
  • Je kunt goed samenwerken, maar je bent ook in staat om enigszins zelfstandig te werken

Wat bieden wij?
Werken bij European Truck & Trailer Care is alles behalve saai. Als leerling monteur bedrijfswagens zal je bij ons veel kunnen leren, maar daarnaast is het ook leuk en uitdagend werk. Je zult een contract krijgen van de duur van je opleiding en de opleidingskosten zullen door ons worden betaald. Daarnaast is er na je studie direct de mogelijkheid om aan het werken te gaan bij ons, dus reageer snel op deze vacature!

Ben je geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op of mail je gegevens naar PZ@ettc.eu. Voor nadere informatie over genoemde functie kun je contact opnemen met Anton Müller, telefoonnummer 0548-855558.

Klik hier om direct te solliciteren!