Vacature Servicemonteur

Müller European Truck & Trailer Care (Müller ETTC) is hét adres voor de full-service-oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, banden en alle overige componenten. Kortom: alles van voor- tot achterbumper! Wij beschikken in Holten en Duiven over volledig geëquipeerde truck- en trailerwerkplaatsen om u flexibel van dienst te zijn. Onze 24-uurs service met volledig uitgeruste mobiele werkplaatsen voor reparaties in binnen- en buitenland kent geen grenzen: onze medewerkers zijn gecertificeerd voor het veilig repareren langs de weg.

Ook bent u welkom voor cleaning, transport, het vakkundig en snel repareren van alle mogelijke schades (kopschotten, achter portalen, achterdeuren, herstel aan geïsoleerde panelen) aan alle typen laadbakken en opleggers door onze afdeling carrosserie.


In verband met uitbreiding van werkzaamheden zijn wij op zoek naar een:

Servicemonteur
vestiging Holten en Duiven

Ter uitbreiding van ons team in Duiven zijn wij op zoek naar een ervaren servicemonteur met bij voorkeur een achtergrond in de koeltechniek. De werkzaamheden vinden plaats op verschillende locaties in Nederland. Als servicemonteur werk je zelfstandig en kun je bouwen op je opgedane kennis en ervaring van het vak.

De werkzaamheden van een servicemonteur bij Müller ETTC bestaan uit reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan trucks, trailers, koelmotoren en laadklappen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen van klanten. Je draait als servicemonteur afwisselend met je collega’s ook storingsdiensten in het weekend.

Wat verwachten wij van je?

  • Opleiding tot eerste bedrijfsautomonteur (EBAT)
  • Meerjarige werkervaring als monteur in een vergelijkbare functie
  • Zelfstandig storingen kunnen lokaliseren en repareren
  • Je hebt doorzettingsvermogen en bent leergierig
  • Je kunt goed samenwerken, je hebt een dienstverlenende instelling en je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
  • Kennis van werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften

Wij bieden je:

  • Een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden
  • De mogelijkheid om verdere opleidingen te volgen
  • Een prettige en informele werksfeer
  • Een marktconform salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons (telefoonnummer 0548-855635) op of mail je gegevens naar PZ@ettc.eu. Voor nadere informatie over genoemde functie kun je contact opnemen met Teun Hofman via telefoonnummer 026-3120012 of Anton Müller via telefoonnummer 0548-855598

Klik hier om direct te solliciteren!