Carrosserie

CarrosserieAan de ondernemersweg 6 te Holten vindt u onze werkplaats, gespecialiseerd in carrosserie en afbouw van nieuw geleverde voertuigen zoals laadklep-montage, monteren van roestvrijstaal plaatwerk, opbergkisten, laad- en stuwmaterieel, etc.

Sliding Cool Wall

ETTC Carrosserie is de ontwikkelaar en leverancier van een nieuw, ingenieus systeem waarmee de laadruimte uitermate flexibel opgedeeld kan worden. De inzet van de betreffende trailer wordt daardoor voor planners een stuk makkelijker.

Tussenwanden in trailers zijn allesbehalve nieuw. Maar de wanden die we al kennen, staan dwars op de rijrichting en kunnen in veel gevallen wat verder naar voren of achteren verschoven worden in de trailer. ETTC heeft een systeem bedacht waarbij met drie compartimenten van flexibele inhoud wordt gewerkt. Een lange wand, die een standaard dikte heeft van 40 mm, loopt van voor naar achteren, parallel aan de zijwanden. De wand loopt precies in het midden over de laadvloer. Aan de rechterkant, ten opzichte van de rijrichting, wordt wel een traditionele scheidingswand aangebracht: haaks op de rijrichting en met de mogelijkheid deze traploos langs het plafond te verschuiven. De trailers hebben de normale inwendige laadhoogte van 2,70 meter.

Het nieuwe aan de vinding is dat de lange wand over de lengte, in vier delen van drie meter, tegen de linker zijwand geschoven kan worden. Deze wand loopt dus in de lengte en deze kan in delen overdwars verschuiven. Hierdoor kan een uiterst flexibele laadruimte ontstaan met een vriesgedeelte en een gekoeld gedeelte. Er is daardoor zelfs een derde laadruimte beschikbaar voor bijvoorbeeld droog fust.

Het systeem brengt een meergewicht van nog geen 600 kg met zich mee en kan in elk merk koeltrailer worden ingebouwd, in elke door de klant gewenste vorm.

+31 (0)548-855608 | carrosserie@ettc.eu