MVO

Bij Müller ETTC nemen we maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) serieus. Daarom ondersteunen we met trots verschillende goede doelen en dragen we bij aan een betere wereld. Van lokale initiatieven tot grote organisaties, we vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij en het milieu.

MVO Müller ETTC

Sponsoring

Müller ETTC heeft een passie voor sport en steunt daarom graag lokale sportverenigingen. Zo stimuleren we onze werknemers om naast het werk actief te blijven en te ontspannen. We zijn trots op onze sponsoring van het Holten Horse Event en andere verenigingen in de omgeving van Holten. Elk jaar sponsoren we ook het grootste evenement van Holten, de Triatlon Holten. Deze sponsoring is niet alleen bedoeld voor ontspanning, maar ook om onze relatie met klanten te versterken. Bij Müller ETTC vinden we het belangrijk om ons in te zetten voor de lokale gemeenschap en te investeren in gezondheid en welzijn.

Werken bij

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Keuringen

Wij bieden complete keuringsservice voor uw trucks, inclusief APK-, tachograaf en LPK-keuringen. Bovendien kunnen we de benodigde reparaties en onderhoud direct uitvoeren.

Carrosserie en schadeherstel

Laat uw beschadigde truck of bakwagen professioneel repareren bij ons. Onze carrosserie-afdeling zorgt voor deskundig schadeherstel en uitstekende service.

Telematica

Bij Müller ETTC zijn wij gespecialiseerd in het inbouwen van volgsystemen en boardcomputers.