MVO

Müller ETTC hecht veel waarde aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Net als haar zusterbedrijf Müller Fresh Food Logistics steunt zij diverse goede doelen.

Ook duurzaam ondernemen?

Sponsoring

Müller ETTC draagt de sport een warm hart toe. Door het sponseren van lokale sportverenigingen stimuleert Müller ETTC haar werknemers om naast het werk ook regelmatig te sporten en te ontspannen. Naast sponsoring voor het Holten Horse Event en andere verenigingen in en om Holten, sponsort Müller ETTC elk jaar het grootste evenement uit Holten, de Triatlon Holten. Deze sponsoring word door ons gebruikt om naast ontspanning te investeren in de relatie met onze klanten.

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Erwin

“Het is prima geregeld hier!”

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden. Verder begeleid ik leerling monteurs en probeer ik ze elke dag wat te leren, dat geeft mij echt een kick. Wat het werk zo interessant maakt? Het gaat van storing zoeken, naar APK, naar vragen van leerling monteurs. Ik vind het hier een no nonsens bedrijf en je hoeft eigenlijk nergens achteraan. Het is prima geregeld hier!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.