MVO

Müller ETTC hecht veel waarde aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Net als haar zusterbedrijf Müller Fresh Food Logistics steunt zij diverse goede doelen.

Ook duurzaam ondernemen?

Sponsoring

Müller ETTC draagt de sport een warm hart toe. Door het sponseren van lokale sportverenigingen stimuleert Müller ETTC haar werknemers om naast het werk ook regelmatig te sporten en te ontspannen. Naast sponsoring voor het Holten Horse Event en andere verenigingen in en om Holten, sponsort Müller ETTC elk jaar het grootste evenement uit Holten, de Triatlon Holten. Deze sponsoring word door ons gebruikt om naast ontspanning te investeren in de relatie met onze klanten.

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Remco

“De afwisseling, dat maakt het juist zo leuk!”

Bij ETTC ben je heel vrij in wat je mag doen. Op de carrosserieafdeling ben ik het manusje van alles en juist die afwisseling in werkzaamheden, dat maakt het zo leuk om hier te werken. Als er iets moet gebeuren, dan doen we het ook met zijn allen. Die gedrevenheid, de sfeer en de gezelligheid maakt het leuk om hier te werken!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.