MVO

Müller ETTC hecht veel waarde aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Net als haar zusterbedrijf Müller Fresh Food Logistics steunt zij diverse goede doelen.

Ook duurzaam ondernemen?

Sponsoring

Müller ETTC draagt de sport een warm hart toe. Door het sponseren van lokale sportverenigingen stimuleert Müller ETTC haar werknemers om naast het werk ook regelmatig te sporten en te ontspannen. Naast sponsoring voor het Holten Horse Event en andere verenigingen in en om Holten, sponsort Müller ETTC elk jaar het grootste evenement uit Holten, de Triatlon Holten. Deze sponsoring word door ons gebruikt om naast ontspanning te investeren in de relatie met onze klanten.

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Jan

“Het is een familiebedrijf en dat merk je in alle opzichten!”

Service staat hoog in het vaandel bij Müller ETTC. Het leukste vind ik de vrijheid, verantwoordelijk en het directe contact dat je hebt met je klanten. Het is een familiebedrijf en dat merk je in alle opzichten! Het is een heel sociaal bedrijf, hier staat de baas gewoon voor je en dat kom je weinig tegen.

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.