Telematica

Bij Müller ETTC zijn wij gespecialiseerd in het inbouwen van de nieuwste telematica-technologieën, waaronder volgsystemen met temperatuurregistratie en boordcomputers.

Telematica

Wilt u gebruik maken van de dienst telematica?

Wilt u de prestaties van uw truckwagenpark verbeteren en uw bedrijfskosten verlagen? Laat Müller European Truck & Trailer Care u helpen met het inbouwen de nieuwste telematica-technologieën, waaronder volgsystemen met temperatuurregistratie en boordcomputers. Met deze geavanceerde systemen kunt u in real-time de prestaties van uw voertuigen monitoren en efficiënter onderhoud plannen. Bovendien kunt u door het verminderen van brandstofverbruik en CO2-uitstoot uw bedrijf duurzamer maken.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Reparatie & onderhoud truck service

Reparatie & onderhoud

Professionele reparatie, onderhoud en service voor trucks. Wij helpen u bij het verlengen van de levensduur van uw voertuig en minimaliseren de stilstandtijd.

Banden & Velgen Truck

Banden & velgen

Heeft uw truck nieuwe banden of velgen nodig? Wij helpen u graag! Kom langs voor snelle en vriendelijke service.

Truck Keuringen

Keuringen

Wij bieden complete keuringsservice voor uw trucks, inclusief APK-, tachograaf en LPK-keuringen. Bovendien kunnen we de benodigde reparaties en onderhoud direct uitvoeren.