Banden & velgen

Wij bieden een complete service voor de banden & velgen van uw trailers, inclusief vervanging, uitlijning en reparatie om uw veiligheid op de weg te garanderen.

Banden & velgen

Wilt u gebruik maken van de dienst banden & velgen?

Müller European Truck & Trailer Care biedt een volledige bandenservice voor transportondernemers die op zoek zijn naar brandstof- en kostenbesparing. Het bedrijf biedt samenwerkingen met diverse partners voor bedrijfswagenbanden van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Naast het monteren en demonteren van banden, biedt het bedrijf ook balanceren, spanningscontroles en uitlijning voor wagenparken. Het onderhoud van banden en velgen van trailers is essentieel voor efficiëntie, veiligheid en levensduur. Müller ETTC biedt een uitgebreide selectie van bekende merken van banden en velgen. Ervaren technici zorgen ervoor dat de banden en velgen van trailers in topconditie blijven, en dat ze veilig en efficiënt blijven functioneren. Het bedrijf voorziet klanten van persoonlijk en passend advies.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Keuringen Trailer Service

Keuringen

Wij bieden APK-, LPK- en CFK-keuringen voor trailers. Maak een afspraak en laat uw trailer vakkundig keuren door onze gecertificeerde specialisten.

Carrosserie & schadeherstel Trailer Service

Carrosserie & schadeherstel

Van deukjes tot volledig herstel: wij bieden professioneel carrosserie en schadeherstel voor uw trailers. Zo blijft uw wagenpark veilig en representatief op de weg.

verhuur

Rental

Huur bij ons diverse typen trailers voor korte of langere periodes. Flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd. Neem contact op voor meer informatie.