Truck service bij ETTC.

Onze truck service is gericht op het onderhoud, reparatie, keuringen en schadeherstel van trucks, zodat de veiligheid en prestaties gewaarborgd blijven.

Truck service

Dit is wat wij aanbieden voor onze truck service

Bij Müller ETTC bieden we reparatie, onderhoud, keuringen en schadeherstel voor alle soorten trucks. Met onze certificeringen en moderne apparatuur, helpen we u snel weer op weg.

Reparatie & onderhoud

Professionele reparatie, onderhoud en service voor trucks. Wij helpen u bij het verlengen van de levensduur van uw voertuig en minimaliseren de stilstandtijd.

Banden & velgen

Banden & velgen

Heeft uw truck nieuwe banden of velgen nodig? Wij helpen u graag! Kom langs voor snelle en vriendelijke service.

Keuringen

Wij bieden complete keuringsservice voor uw trucks, inclusief APK-, tachograaf en LPK-keuringen. Bovendien kunnen we de benodigde reparaties en onderhoud direct uitvoeren.

Carrosserie & schadeherstel

Laat uw beschadigde truck of bakwagen professioneel repareren bij ons. Onze carrosserie-afdeling zorgt voor deskundig schadeherstel en uitstekende service.

Telematica

Bij Müller ETTC zijn wij gespecialiseerd in het inbouwen van de nieuwste telematica-technologieën, waaronder volgsystemen met temperatuurregistratie en boordcomputers.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Trailer service - reparatie & onderhoud

Reparatie & onderhoud

Of u nu een kleine reparatie of een uitgebreide revisie nodig heeft, onze trailer reparatie & onderhoudsdienst heeft de ervaring en kennis om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

Banden & velgen

Banden & velgen

Wij bieden een complete service voor de banden en velgen van uw trailers, inclusief vervanging, uitlijning en reparatie om uw veiligheid op de weg te garanderen.

verhuur

Rental

Huur bij ons diverse typen trailers voor korte of langere periodes. Flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd. Neem contact op voor meer informatie.