Overige diensten bij ETTC.

Bij Müller ETTC gaan onze diensten verder dan alleen reparatie en onderhoud. Wij bieden een complete service om u op de weg te houden, waar en wanneer u ons nodig heeft.

Overige diensten Müller ETTC

Dit is wat wij aanbieden als overige diensten

Müller ETTC heeft een mobiele werkplaats, 24/7 pechhulp en haal- en brengservice. In combinatie met een efficiënt reparatiemanagementsysteem (RMS) worden problemen snel opgelost.

24/7 pechhulp

24/7 pechhulp

Met onze 24/7 pechhulp, mobiele werkplaatsen en haal- en brengservice bent u zorgeloos op weg.

Reparatiemanagementsysteem (RMS)

Reparatiemangementsyteem

Realtime web-based reparatiemanagementsysteem (RMS) voor uw voertuigen. Inzicht in kosten, beschikbaarheid en werkplaatshistorie.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Reparatie & onderhoud Koelmotoren

Reparatie & onderhoud

Müller ETTC is dealer van Carrier Transicold en biedt reparaties, onderhoud en CFK-keuringen voor koelmachines van koeltrailers en -trucks met ervaren en gespecialiseerde monteurs.

Carrosserie & schadeherstel Trailer Service

Carrosserie & schadeherstel

Van deukjes tot volledig herstel: wij bieden professioneel carrosserie & schadeherstel voor uw trailers. Zo blijft uw wagenpark veilig en representatief op de weg.

verhuur

Rental

Huur bij ons diverse typen trailers voor korte of langere periodes. Flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd. Neem contact op voor meer informatie.