Keuringen

Wij bieden complete keuringsservice voor uw trucks, inclusief APK-, tachograaf en LPK-keuringen. Bovendien kunnen we de benodigde reparaties en onderhoud direct uitvoeren.

Truck Keuringen

Wilt u gebruik maken van de dienst keuringen?

Müller European Truck & Trailer Care biedt uitgebreide keuringsdiensten om ervoor te zorgen dat uw trucks veilig en voldoen aan alle wettelijke voorschriften zijn. Onze deskundige monteurs zijn volledig gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten keuringen, waaronder APK-, tachograaf en LPK-keuringen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw voertuigen op de weg te houden en daarom bieden wij efficiënte en snelle keuringsdiensten om ervoor te zorgen dat uw trucks voldoen aan de strengste normen en voorschriften. Wij werken samen met u om een onderhoudsschema op te stellen dat past bij uw planning en zo weinig mogelijk stilstand veroorzaakt. Bij Müller ETTC bent u verzekerd van een uitstekende service en kwaliteit bij al uw keuringsbehoeften.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Carrosserie & schadeherstel trucks

Carrosserie & schadeherstel

Laat uw beschadigde truck of bakwagen professioneel repareren bij ons. Onze carrosserie-afdeling zorgt voor deskundig schadeherstel en uitstekende service.

Telematica

Telematica

Bij Müller ETTC zijn wij gespecialiseerd in het inbouwen van volgsystemen en boardcomputers.

Reparatie & onderhoud truck service

Reparatie & onderhoud

Professionele reparatie, onderhoud en service voor trucks. Wij helpen u bij het verlengen van de levensduur van uw voertuig en minimaliseren de stilstandtijd.