Koelmotoren bij ETTC.

Bij Müller ETTC zorgen we ervoor dat uw koelmotor gewoon goed werkt. Van onderhoud en reparaties tot keuringen, u kunt op ons vertrouwen voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Koelmonteur

Dit doen wij voor onze dienst koelmotoren

Wij bieden CFK-keuringen, temperatuur verificaties, data analyses, FRC keuringen, reparaties en onderhoud voor Carrier Transicold en andere merken koelmotoren.

Reparatie & onderhoud Koelmotoren

Reparatie & onderhoud

Wij zorgen voor reparatie en onderhoud van koelmachines, zodat uw producten in optimale conditie blijven tijdens het transport.

Carrosserie & schadeherstel

Wij bieden carrosserie- en schadehersteldiensten voor koelmachines, zodat uw koelwagen snel weer operationeel is en uw goederen in optimale conditie blijven.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Reparatie & onderhoud aan laadkleppen

Reparatie & onderhoud

Müller ETTC zorgt voor een probleemloze werking van uw laadkleppen met deskundige reparatie & onderhoudsdiensten, waaronder LPK-keuringen en service als partner van topmerken als Bär Cargolift, Zepro en Dhollandia.

Banden & velgen

Banden & velgen

Wij bieden een complete service voor de banden en velgen van uw trailers, inclusief vervanging, uitlijning en reparatie om uw veiligheid op de weg te garanderen.

verhuur

Rental

Huur bij ons diverse typen trailers voor korte of langere periodes. Flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd. Neem contact op voor meer informatie.