Carrosserie &
schadeherstel

Bij Müller ETTC kunt u erop vertrouwen dat uw truck in goede handen is, of het nu gaat om schadeherstel of het klantspecifiek opbouwen van nieuwe trucks. Neem contact op voor meer informatie!

Carrosserie & schadeherstel

Wilt u gebruik maken van de dienst carrosserie & schadeherstel?

Bij Müller European Truck & Trailer Care begrijpen we hoe belangrijk het is om uw trucks in topconditie te houden, zelfs na schade. Daarom bieden wij professionele carrosserie- en schadehersteldiensten voor trucks van alle merken en modellen. Onze deskundige monteurs zijn opgeleid om alles te herstellen, van kleine deuken en krassen tot grote ongevalschade.

Maar dat is niet alles! We gaan nog een stap verder door ook nieuwe trucks klantspecifiek op te bouwen. Samen met u werken onze experts nauw samen om aan al uw wensen te voldoen, zodat uw nieuwe truck perfect aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten. Of het nu gaat om specifieke configuraties, extra functies of aanpassingen voor speciale toepassingen, wij zorgen ervoor dat uw nieuwe truck volledig op maat wordt gebouwd.

Bij Müller ETTC kunt u erop vertrouwen dat uw truck in goede handen is, of het nu gaat om carrosserie- en schadeherstel of het klantspecifiek opbouwen van nieuwe trucks. Neem contact op voor meer informatie!

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Telematica

Telematica

Bij Müller ETTC zijn wij gespecialiseerd in het inbouwen van volgsystemen en boardcomputers.

Reparatie & onderhoud truck service

Reparatie & onderhoud

Professionele reparatie, onderhoud en service voor trucks. Wij helpen u bij het verlengen van de levensduur van uw voertuig en minimaliseren de stilstandtijd.

Banden & velgen

Banden & velgen

Heeft uw truck nieuwe banden of velgen nodig? Wij helpen u graag! Kom langs voor snelle en vriendelijke service.