Reparatie & onderhoud

Of u nu een kleine reparatie of een uitgebreide revisie nodig heeft, onze trailer reparatie & onderhoudsdienst heeft de ervaring en kennis om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

Trailer service - reparatie & onderhoud

Wilt u gebruik maken van de dienst reparatie & onderhoud?

Onze trailer reparatie- en onderhoudsservice biedt niet alleen een grondige inspectie en hoogwaardige reparaties, maar we maken ook gebruik van moderne apparatuur zoals Jaltest, Texa, Haldex, Wabco en Knorr (ABS, EBS, ECAS). We zijn toegewijd aan het minimaliseren van ongeplande stilstandtijd en het waarborgen van de veiligheid van uw trailer.

Onze ervaren technici bieden een breed scala aan diensten, waaronder onderhoud van remmen en verlichting, uitlijning van assen, vervanging van banden en meer. We begrijpen dat elke minuut dat uw trailer stilstaat, verlies van inkomsten betekent, dus we streven ernaar om onze diensten snel en efficiënt uit te voeren. Met onze moderne apparatuur en expertise kunt u erop vertrouwen dat uw trailer in topconditie blijft en uw goederen veilig worden vervoerd.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Banden & velgen

Banden & velgen

Wij bieden een complete service voor de banden en velgen van uw trailers, inclusief vervanging, uitlijning en reparatie om uw veiligheid op de weg te garanderen.

Keuringen Trailer Service

Keuringen

Wij bieden APK-, LPK- en CFK-keuringen voor trailers. Maak een afspraak en laat uw trailer vakkundig keuren door onze gecertificeerde specialisten.

Carrosserie & schadeherstel Trailer Service

Carrosserie & schadeherstel

Van deukjes tot volledig herstel: wij bieden professioneel carrosserie en schadeherstel voor uw trailers. Zo blijft uw wagenpark veilig en representatief op de weg.