Reparatie
Management
Systeem
(RMS)

Realtime web-based reparatiemanagementsysteem (RMS) voor uw voertuigen. Inzicht in kosten, beschikbaarheid en werkplaatshistorie. Optimaal communiceren tussen transportplanners en werkplaatsreceptie.

Reparatiemanagementsysteem (RMS)

Wilt u gebruik maken van het reparatiemanagementsysteem?

Als klant van ons reparatieanagementsysteem heeft u toegang tot een realtime web-based communicatieprogramma om uw voertuigen aan te melden voor reparatie of onderhoud. Het RMS is het platform waarin de afstemming, planning, het beheer en de communicatie tussen uw transportplanners en onze werkplaatsreceptie optimaal kan plaatsvinden. Periodieke controles, zoals APK, CFK, LPK tachograaf, en onderhoudsintervallen van uw voertuigen worden hierin vastgelegd. Op basis hiervan kunnen de binnenkomsten van uw voertuigen worden gepland en aangemeld bij één van onze werkplaatsen. Daarnaast krijgt u inzicht in de kosten en beschikbaarheid van uw wagenpark en de opgebouwde werkplaatshistorie. Wij bieden een goede raming van tijdsplanning en kosten voor reparaties en onderhoud op basis van onze normtijden en ervaring in de afgelopen jaren.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

24/7 pechhulp

24/7 Pechhulp

Altijd onderweg, altijd onderhoud. Met Müller ETTC’s 24/7 pechhulp, mobiele werkplaatsen en haal- en brengservice bent u zorgeloos op weg. Ontdek onze expertise en maak gebruik van onze complete service

Trailermonteur

Reparatie & onderhoud

Of u nu een kleine reparatie of een uitgebreide revisie nodig heeft, onze trailer reparatie & onderhoudsdienst heeft de ervaring en kennis om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

verhuur

Rental

Huur bij ons diverse typen trailers voor korte of langere periodes. Flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd. Neem contact op voor meer informatie.