Koelmotoren

Müller European Truck & Trailer Care is dealer van Carrier Transicold. Naast gecertificeerde monteurs voor reparaties en onderhoud aan uw koelmachine ontvangt u bij ons ook het onderhoud dat hoort bij uw onderhoudscontract en reparaties binnen de garantie van uw Carrier koelmachine(s). Maar ook voor alle andere merken koelmachines kunt u terecht bij Müller ETTC.

Wij bieden CFK/STEK keuringen, temperatuur verificatie, data analyse, FRC keuringen en natuurlijk reparaties en onderhoud in onze werkplaats of bij u op locatie. Want reparaties en onderhoud aan uw koelmotor is uitermate geschikt om op uw eigen terrein te verrichten. Dit bespaart u transportkosten van en naar de werkplaats en zorgt voor optimale inzetbaarheid van uw wagenpark. Zo zorgen we samen voor minimale stilstand, minimale kosten en maximaal rendement. We helpen u graag weer zo snel mogelijk op weg.

Neem contact op
Verhalen | Het verhaal van Koen

“Alles van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg.”

Ik ben bij Müller ETTC begonnen als leerling. Het is een complete werkplaats waarin veel mogelijk is. Verschillend werk, maar ook verschillende opleidingen. Van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg. Wat het interessant maakt is dat, naast duiven, de grotere vestiging is holten er achter zit, net als Müller Freshfood. Dat maakt het wel dat dingen goed geregeld worden.

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.