Rental

Kunt u uw trailer moeilijk missen voor reparatie, onderhoud, schadeherstel of hebt u capaciteit tekort dan kunnen wij helpen met diverse uitvoeringen aan huur koeltrailers voorzien van laadklep, palletkist of double stock.

+31 (0) 548 855 558

Müller ETTC Rental;

Wilt u gebruik maken van de dienst rental?

Heeft u interesse in het huren van een trailer en wilt u kunnen vertrouwen op een betrouwbare partner? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Müller European Truck & Trailer Care. Onze diverse vloot bestaande uit Schmitz koeltrailers, huiftrailers en een platte trailer, biedt geschikte oplossingen voor verschillende soorten transport. Of u nu behoefte heeft aan korte termijn verhuur voor een specifieke opdracht of een langere termijn huur, wij staan voor u klaar met de beste oplossing.

Bij Müller ETTC gaan we verder dan alleen het verhuren van trailers; wij zorgen dat het materiaal op orde is. Dit betekent dat we verantwoordelijkheid nemen voor het onderhoud, reparaties en indien nodig, vervangingen. U kunt altijd rekenen op een goed functionerende trailer die aan uw verwachtingen voldoet. Onze focus ligt op kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze verhuurmogelijkheden en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Müller ETTR / Verhuur

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Trailer service - reparatie & onderhoud

Reparatie & onderhoud

Onze service voor reparatie en onderhoud van trailers zorgt voor veiligheid en betrouwbaarheid op de weg.

Banden & velgen

Banden & velgen

Wij bieden een complete service voor de banden en velgen van uw trailers, inclusief vervanging, uitlijning en reparatie om uw veiligheid op de weg te garanderen.

Keuringen Trailer Service

Keuringen

Wij bieden APK-, LPK- en CFK-keuringen voor trailers. Maak een afspraak en laat uw trailer vakkundig keuren door onze gecertificeerde specialisten.