Diensten bij Müller ETTC.

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. Wij werken aan reparatie en bieden professioneel onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten. Van voor- tot achterbumper!

Dit is wat wij aanbieden voor onze truck service

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Reparatie & onderhoud

Professionele reparatie, onderhoud en service voor trucks. Wij helpen u bij het verlengen van de levensduur van uw voertuig en minimaliseren de stilstandtijd.

Banden & velgen

Banden & velgen

Heeft uw truck nieuwe banden of velgen nodig? Wij helpen u graag! Kom langs voor snelle en vriendelijke service.

Keuringen

Wij bieden complete keuringsservice voor uw trucks, inclusief APK-, tachograaf en LPK-keuringen. Bovendien kunnen we de benodigde reparaties en onderhoud direct uitvoeren.

Carrosserie & schadeherstel

Laat uw beschadigde truck of bakwagen professioneel repareren bij ons. Onze carrosserie-afdeling zorgt voor deskundig schadeherstel en uitstekende service.

Telematica

Bij Müller ETTC zijn wij gespecialiseerd in het inbouwen van volgsystemen met temperatuurregistratie en boordcomputers.

Dit is wat wij aanbieden voor onze trailer service

Bij Müller ETTC bieden we reparatie, onderhoud en schadeherstel voor alle soorten trailers. Met onze certificeringen en moderne apparatuur, helpen we u snel weer op weg.

Trailermonteur

Reparatie & onderhoud

Onze service voor reparatie en onderhoud van trailers zorgt voor veiligheid en betrouwbaarheid op de weg.

Banden & velgen

Wij bieden een complete service voor de banden en velgen van uw trailers, inclusief vervanging, uitlijning en reparatie om uw veiligheid op de weg te garanderen.

Keuringen

Wij bieden APK- en LPK-keuringen voor trailers. Maak een afspraak en laat uw trailer vakkundig keuren door onze gecertificeerde specialisten.

Medewerker carrosserie

Carrosserie & schadeherstel

Van deukjes tot volledig herstel: wij bieden professioneel carrosserie en schadeherstel voor uw trailers. Zo blijft uw wagenpark veilig en representatief op de weg.

Dit doen wij voor onze dienst koelmotoren

Wij bieden CFK-keuringen, temperatuur verificaties, data analyses, FRC keuringen, reparaties en onderhoud voor Carrier Transicold en andere merken koelmachines.

Koelmonteur

Reparatie & onderhoud

Wij zorgen voor reparatie en onderhoud van koelmachines, zodat uw producten in optimale conditie blijven tijdens het transport.

Carrosserie & schadeherstel

Wij bieden carrosserie- en schadehersteldiensten voor koelmachines, zodat uw (nieuwe gemonteerde) koelmachine snel weer operationeel is en uw goederen in optimale conditie blijven.

Dit doen wij voor onze dienst laadkleppen

Wij verzorgen reparatie en onderhoud aan alle soorten laadkleppen, zodat deze veilig en betrouwbaar blijven functioneren.

Reparatie & onderhoud

Müller ETTC zorgt voor een probleemloze werking van uw laadkleppen met deskundige reparatie en onderhoudsdiensten, waaronder LPK-keuringen en service als partner van topmerken als Bär Cargolift, Zepro en Dhollandia.

Carrosserie & schadeherstel

Bij schade aan uw laadklep kunt u rekenen op onze professionele reparatie- en carrosserieservice. Wij zorgen dat uw laadklep weer snel en veilig functioneert.

Dit is wat wij aanbieden als overige diensten

Müller ETTC heeft een mobiele werkplaats en biedt 24/7 pechhulp en haal- en brengservice. Met een efficiënt reparatiemanagementsysteem worden problemen snel opgelost.

M"uller ETTC Rental;

Vind jouw ideale trailer bij Müller ETTC Rental

Huur bij ons diverse typen trailers voor korte of langere periodes. Flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd. Neem contact op voor meer informatie.

Heeft u een probleem met één van uw voertuigen?

Als klant van Müller ETTC kunt u toegang krijgen tot ons reparatie-managementsysteem (RMS). Zo kunt u gemakkelijk voertuigen aanmelden voor schades, onderhoud en reparatie!