GroenGedaan!

Wij zijn zeer trots dat wij, in nauwe samenwerking met de vereniging ETC, als eerste werkplaats in Nederland het certificaat GroenGedaan! hebben behaald. GroenGedaan! is geen nieuwe ‘groene hype’. Het is een norm op gebied van duurzaamheid, waarmee opdrachtgever en opdrachtnemer zich kunnen profileren. Het wordt ondersteund door de leasemaatschappijen, overheid, gemeentes, provincie, fleetowners, verzekeraars, ANWB en de consument. Met andere woorden; onze klanten. Een goede vertegenwoordiging van deze partijen bepalen, middels het College van Deskundigen, de inhoud van het Pakket van Eisen.

GroenGedaan!

GroenGedaan Certificering

Steeds meer van onze klanten omarmen GroenGedaan!. Daarom kom je het steeds vaker tegen als wens of eis bij aanbestedingen en tenders. Daarnaast is de certificering opgenomen in de Green Deals o.a. Zero Emission van de overheid. De norm is gezet! GroenGedaan! is niet iets vaag groens. Het is eigenlijk gewoon een manier van ‘goed ondernemerschap’. Duurzaamheid is zorgvuldig omspringen met grondstoffen, zuinig zijn met energie, zorgen voor duurzaam inzetbaar personeel, het voorkomen van verspilling en hergebruik van delen e.d. GroenGedaan! geeft ons handvatten op welke wijze wij dit het beste kunt inrichten en waar wij op moet letten om het certificaat te kunnen halen en te behouden. Heel praktisch en pragmatisch en opgesteld door opdrachtgevers/klanten en verwoord in het Pakket van Eisen. GroenGedaan! helpt dus niet alleen mee aan een beter milieu en samenleving. Het draagt bij aan onze kostenbeheersing en klantloyaliteit.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Keuringen

Wij bieden complete keuringsservice voor uw trucks, inclusief APK-, tachograaf en LPK-keuringen. Bovendien kunnen we de benodigde reparaties en onderhoud direct uitvoeren.

Carrosserie en schadeherstel

Laat uw beschadigde truck of bakwagen professioneel repareren bij ons. Onze carrosserie-afdeling zorgt voor deskundig schadeherstel en uitstekende service.

Telematica

Bij Müller ETTC zijn wij gespecialiseerd in het inbouwen van volgsystemen en boardcomputers.