Carrosserie & schadeherstel

Wij bieden carrosserie- en schadehersteldiensten voor koelmotoren, zodat uw koelwagen snel weer operationeel is en uw goederen in optimale conditie blijven.

Carrosserie & schadeherstel koelmotoren

Wilt u gebruik maken van de dienst carrosserie & schadeherstel?

Bij Müller European Truck & Trailer Care begrijpen we hoe belangrijk het is om uw koelmachines in topconditie te houden. Daarom bieden we uitgebreide carrosserie- en schadeherstelwerkzaamheden voor koelmachines van alle merken en modellen. Onze ervaren en deskundige monteurs zijn getraind in het herstellen van diverse schades aan uw koelmachines en gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat uw apparatuur weer in topconditie is.

Naast het herstellen van koelmotoren, monteren we ook complete koelinstallaties. Van koelmotoren tot verdampers en de daarbij behorende koel/vries elementen. De koelmotoren die we hier monteren zijn volledig elektrisch, onder de naam van Carrier Transicold Vector® eCool! Hierdoor zijn er geen koelmotoren meer op diesel nodig. Op de middelste as van een drie-assige koeltrailer wordt een generator gemonteerd die de stroomvoorziening naar het accupakket verzorgt. Met deze nieuwe techniek wordt enorm veel diesel uitgespaard en zorgt als prettige bijkomstigheid voor een forse verlaging van de CO2-uitstoot.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Reparatie & onderhoud Koelmotoren

Reparatie & onderhoud

Müller ETTC is dealer van Carrier Transicold en biedt reparaties, onderhoud en CFK-keuringen voor koelmachines van koeltrailers en -trucks met ervaren en gespecialiseerde monteurs.

Banden & Velgen

Banden & velgen

Wij bieden een complete service voor de banden en velgen van uw trailers, inclusief vervanging, uitlijning en reparatie om uw veiligheid op de weg te garanderen.

verhuur

Rental

Huur bij ons diverse typen trailers voor korte of langere periodes. Flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd. Neem contact op voor meer informatie.