Diensten bij ETTC.

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, banden en alle overige componenten. Reparatie en onderhoud op eigen terrein, maar ook onderweg. Er staat 24 uur per dag een serviceteam voor u klaar. Alles van voor- tot achterbumper! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Reparatie management systeem

Onze zorg en dienstverlening gaan verder dan full service reparatie, onderhoud en schade afhandelingen. Als klant van Müller ETTC kunt u toegang krijgen tot ons Reparatie Management Systeem. Dit is een programma om uw voertuigen aan te melden voor reparatie of onderhoud. Meer weten?

Neem contact op

Ook gebruik maken van een van onze diensten.

Neem contact op
Verhalen | Het verhaal van Mart

“Ik ben begonnen als wasjongen en nu doorgegroeid tot leidinggevende.”

Ik ben begonnen als wasjongen en dat doe ik er zelf nog steeds bij. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot leidinggevende. Samen met mijn collega proberen we de wasstraat zo goed mogelijk te runnen. Het leukst aan mijn werk vind ik de diversiteit, geen dag is hetzelfde. Je merk dat je geen nummertje bent, ze kennen je persoonlijk bij naam en ze staan altijd voor je klaar. Het is echt een familiebedrijf en je bent een grote familie samen!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.