Diensten bij ETTC.

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, banden en alle overige componenten. Reparatie en onderhoud op eigen terrein, maar ook onderweg. Er staat 24 uur per dag een serviceteam voor u klaar. Alles van voor- tot achterbumper! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Reparatie management systeem

Onze zorg en dienstverlening gaan verder dan full service reparatie, onderhoud en schade afhandelingen. Als klant van Müller ETTC kunt u toegang krijgen tot ons Reparatie Management Systeem. Dit is een programma om uw voertuigen aan te melden voor reparatie of onderhoud. Meer weten?

Neem contact op

Ook gebruik maken van een van onze diensten.

Neem contact op
Verhalen | Het verhaal van Erwin

“Het is prima geregeld hier!”

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden. Verder begeleid ik leerling monteurs en probeer ik ze elke dag wat te leren, dat geeft mij echt een kick. Wat het werk zo interessant maakt? Het gaat van storing zoeken, naar APK, naar vragen van leerling monteurs. Ik vind het hier een no nonsens bedrijf en je hoeft eigenlijk nergens achteraan. Het is prima geregeld hier!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.