Carrosserie & schadeherstel

Bij schade aan uw laadklep of het monteren van een nieuwe laadklep kunt u rekenen op onze professionele carrosserie & schadeherstel service. Wij zorgen dat uw laadklep snel en veilig functioneert.

Carrosserie & schadeherstel van laadkleppen

Wilt u gebruik maken van de dienst carrosserie & schadeherstel?

Voor carrosserie- en schadeherstelwerkzaamheden aan laadkleppen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde monteurs hebben uitgebreide kennis van laadkleppen en zijn servicepartner van Bär Cargolift, Zepro en Dhollandia. Wij bieden een breed scala aan diensten, van kleine reparaties tot volledig herstel na een ongeval. Ook zijn wij bevoegd om LPK-keuringen uit te voeren om ervoor te zorgen dat uw laadkleppen altijd voldoen aan de strengste normen. Onze moderne werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste technologie en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw laadkleppen snel en efficiënt worden gerepareerd en onderhouden. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Reparatie & onderhoud aan laadkleppen

Reparatie & onderhoud

Müller ETTC zorgt voor een probleemloze werking van uw laadkleppen met deskundige reparatie en onderhoudsdiensten, waaronder LPK-keuringen en service als partner van topmerken als Bär Cargolift, Zepro en Dhollandia.

Keuringen Trailer Service

Keuringen

Wij bieden APK-, LPK- en CFK-keuringen voor trailers. Maak een afspraak en laat uw trailer vakkundig keuren door onze gecertificeerde specialisten.

verhuur

Rental

Huur bij ons diverse typen trailers voor korte of langere periodes. Flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd. Neem contact op voor meer informatie.