Reparatie & onderhoud

Wij zorgen voor reparatie en onderhoud van koelmotoren, zodat uw producten in optimale conditie blijven tijdens het transport.

Reparatie & onderhoud Koelmotoren

Wilt u gebruik maken van de dienst reparatie & onderhoud?

Bij Müller European Truck & Trailer Care begrijpen we dat reparatie & onderhoud aan uw koelmachines van cruciaal belang is voor het optimaal functioneren van uw wagenpark. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van reparatie en onderhoud van koelmachines.

Als dealer van Carrier Transicold hebben onze gecertificeerde monteurs uitgebreide kennis en ervaring in het repareren en onderhouden van uw koelmachines. Bovendien bieden wij ook onderhoud en reparaties binnen de garantie van uw Carrier koelmachines en onderhoudscontracten.

Naast Carrier Transicold zijn wij ook ervaren in het repareren en onderhouden van alle andere merken koelmachines. Onze diensten omvatten onder andere CFK/STEK keuringen, temperatuurverificatie, data-analyse en FRC-keuringen.

Wij voeren al deze diensten uit in onze moderne werkplaats, die is uitgerust met de nieuwste technologie en apparatuur om uw koelmachines snel en efficiënt te repareren en onderhouden. Bovendien kunnen wij deze werkzaamheden ook bij u op locatie verrichten om uw transportkosten te besparen en uw wagenpark optimaal inzetbaar te houden.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Carrosserie & schadeherstel koelmotoren

Carrosserie & schadeherstel

Wij bieden carrosserie- en schadehersteldiensten voor koelmachines, zodat uw koelwagen snel weer operationeel is en uw goederen in optimale conditie blijven.

Keuringen Trailer Service

Keuringen

Wij bieden APK-, LPK- en CFK-keuringen voor trailers. Maak een afspraak en laat uw trailer vakkundig keuren door onze gecertificeerde specialisten.

24/7 pechhulp

24/7 pechhulp

Altijd onderweg, altijd onderhoud. Met Müller ETTC’s 24/7 pechhulp, mobiele werkplaatsen en haal- en brengservice bent u zorgeloos op weg. Ontdek onze expertise en maak gebruik van onze complete service.