Trailer service bij ETTC.

Bij Müller ETTC bieden we een breed scala aan trailer services. Denk hierbij aan nieuwbouw, schadeherstel, reparatie en bieden professioneel onderhoud voor alle soorten (koel)trailers.

Trailer service

Dit is wat wij aanbieden voor onze trailer service

Bij Müller ETTC bieden we reparatie, onderhoud en schadeherstel voor alle soorten trailers. Met onze certificeringen en moderne apparatuur, helpen we u snel weer op weg.

Trailermonteur

Reparatie & onderhoud

Onze service voor reparatie en onderhoud van trailers zorgt voor veiligheid en betrouwbaarheid op de weg.

Banden & velgen

Wij bieden een complete service voor de banden en velgen van uw trailers, inclusief vervanging, uitlijning en reparatie om uw veiligheid op de weg te garanderen.

Keuringen

Wij bieden APK- en LPK-keuringen voor trailers. Maak een afspraak en laat uw trailer vakkundig keuren door onze gecertificeerde specialisten.

Carrosserie & schadeherstel

Van deukjes tot volledig herstel: wij bieden professioneel carrosserie en schadeherstel voor uw trailers. Zo blijft uw wagenpark veilig en representatief op de weg.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Reparatie & onderhoud truck service

Reparatie & onderhoud

Professionele reparatie, onderhoud en service voor trucks. Wij helpen u bij het verlengen van de levensduur van uw voertuig en minimaliseren de stilstandtijd.

Banden & Velgen Truck

Banden & velgen

Heeft uw truck nieuwe banden & velgen nodig? Wij helpen u graag! Naast montage en demontage bieden we ook balanceren, spanningscontroles en uitlijning voor uw wagenpark.

verhuur

Rental

Huur bij ons diverse typen trailers voor korte of langere periodes. Flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd. Neem contact op voor meer informatie.