Reparatie & onderhoud

Professionele reparatie, onderhoud en service voor trucks. Wij helpen u bij het verlengen van de levensduur van uw voertuig en minimaliseren de stilstandtijd.

Reparatie & onderhoud truck service

Wilt u gebruik maken van de dienst reparatie & onderhoud?

Bij Müller European Truck & Trailer Care begrijpen we hoe belangrijk het is om uw trucks in topconditie te houden. Onze ervaren en gespecialiseerde monteurs zijn opgeleid om reparaties en onderhoud uit te voeren op alle soorten trucks. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder regulier onderhoud, reparaties, keuringen en carrosserie-schadeherstel. Onze moderne werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste technologie en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw trucks snel en efficiënt worden gerepareerd en onderhouden. We bieden ook flexibele planningsmogelijkheden, middels het reparatatiemanagementsysteem (RMS), zodat we uw voertuigen kunnen onderhouden op tijden die het beste bij uw planning passen. Bij Müller ETTC nemen we het onderhoud van uw trucks serieus, zodat u altijd op ons kunt rekenen voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Banden & Velgen Truck

Banden & Velgen

Heeft uw truck nieuwe banden of velgen nodig? Wij helpen u graag! Kom langs voor snelle en vriendelijke service.

Truck Keuringen

Keuringen

Wij bieden complete keuringsservice voor uw trucks, inclusief APK-, tachograaf en LPK-keuringen. Bovendien kunnen we de benodigde reparaties en onderhoud direct uitvoeren.

Carrosserie & schadeherstel trucks

Carrosserie & Schadeherstel

Laat uw beschadigde truck of bakwagen professioneel repareren bij ons. Onze carrosserie-afdeling zorgt voor deskundig schadeherstel en uitstekende service.