Laadkleppen bij ETTC.

Müller ETTC, Kunt u rekenen op onze gecertificeerde en ervaren monteurs voor een optimale werking en lange levensduur van uw laadklep, ongeacht het merk.

In onze carrosseriewerkplaats in Holten bouwen we complete laadkleppen aan uw bedrijfsvoertuig en verhelpen we schade aan uw laadklep. Als servicepartner van bekende merken zoals Bär, Zepro en Dhollandia, garanderen we hoogwaardige service oplossingen.

Laadkleppen Müller ETTC

Dit doen wij voor onze dienst laadkleppen

Wij verzorgen reparatie, onderhoud en schadeherstel aan alle soorten laadkleppen, zodat deze veilig en betrouwbaar blijven functioneren. Met onze certificeringen en moderne apparatuur, helpen we u snel weer op weg.

Reparatie & onderhoud aan laadkleppen

Reparatie & onderhoud

Müller ETTC zorgt voor een probleemloze werking van uw laadkleppen met deskundige reparatie & onderhoudsdiensten, waaronder LPK-keuringen.

Carrosserie & schadeherstel van laadkleppen

Carrosserie & schadeherstel

Bij schade aan uw laadklep of het monteren van een nieuwe laadklep kunt u rekenen op onze professionele carrosserie & schadeherstel service.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Reparatie & onderhoud Koelmotoren

Reparatie & onderhoud

Müller ETTC is dealer van Carrier Transicold en biedt reparaties, onderhoud en CFK-keuringen voor koelmachines van koeltrailers en -trucks met ervaren en gespecialiseerde monteurs.

Banden & velgen

Banden & velgen

Wij bieden een complete service voor de banden en velgen van uw trailers, inclusief vervanging, uitlijning en reparatie om uw veiligheid op de weg te garanderen.

verhuur

Rental

Huur bij ons diverse typen trailers voor korte of langere periodes. Flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd. Neem contact op voor meer informatie.