Müller European Truck & Trailer Care

Müller European Truck & Trailer Care is de handelsnaam van Truck & Trailer Service Holten B.V. Het bedrijf is in 1993 opgericht met een werkplaats in Holten. Naast de werkplaats is deze vestiging verder uitgebreid met twee profitcenters in Holten: Müller ETTC Cleaning en Müller ETTC Carrosserie (schadeherstel en afbouw) en zijn we bezig met een nieuwbouwproject. Sinds 2006 is Müller ETTC ook gevestigd in Duiven. Vanuit deze twee vestigingen kunnen we u van dienst zijn in Oost- en Midden Nederland. Geïnteresseerd in een baan bij Müller ETTC?

Bekijk diensten Neem contact op

Bedrijfsstructuur

Müller European Truck & Trailer Care is een onderdeel van de Transportgroep A. Müller. De transportgroep bestaat uit verschillende werkmaatschappijen;

  • Müller Fresh Food Logistics, gespecialiseerd in de logistieke dienstverlening van levensmiddelen onder geconditioneerde omstandigheden. Bezoek voor meer informatie onze website: www.muller.nl
  • European Truck & Trailer Care verzorgt ‘Full-service’ reparatie en onderhoud met als doel minimale stilstand en minimale kosten. Müller ETTC werkt MVO en heeft het certificaat Groen Gedaan!
  • Müller Fresh Food Logistics s.r.o. is gevestigd in het Tsjechische Cheb en is verantwoordelijk voor een belangrijk deel van onze internationale stromen.

Missie

Müller ETTC is een werkplaats waar u terecht kunt voor reparatie en onderhoud aan truck, trailer, laadklep, banden, koelmotor en alle overige componenten. Alles van voor- tot achterbumper. The Full Service Company.

Onze diensten

Visie

Müller ETTC wil met haar full-service een sterke partner van uw bedrijf worden. Met haar Netwerk van European Truck Care (ETC) kan zij u van dienst in heel Europa en ontzorgen wij u bij calamiteiten. Bezoek de website: www.europeantrailercare.com.

European Trailer Care website bezoeken

Reparatie Management Systeem

Onze zorg en dienstverlening gaan verder dan full service reparatie, onderhoud en schade afhandelingen. Als klant van Müller ETTC kunt u toegang krijgen tot ons Reparatie Management Systeem. Dit is een realtime web-based communicatieprogramma om uw voertuigen aan te melden voor reparatie of onderhoud. Het RMS is het platform waarin de afstemming, planning, het beheer en de communicatie tussen uw transportplanners en onze werkplaatsreceptie optimaal kan plaatsvinden.

Ook de periodieke controles, zoals APK, CFK/Stek, LPK tachograaf, en onderhoudsintervallen van uw voertuigen worden hierin vastgelegd. Op basis hiervan kunnen de binnenkomsten van uw voertuigen wordt gepland en aangemeld bij één van onze werkplaatsen. Daarnaast krijgt u inzicht in de kosten en beschikbaarheid van uw wagenpark en de opgebouwde werkplaatshistorie. Door middel van onze normtijden en ervaring in reparaties en onderhoud de afgelopen jaren kunnen we u op basis van uw
aangemelde binnenkomst vooraf een goede raming van tijdsplanning en kosten aan u doorgeven.

Heeft u al toegang en wilt u inloggen?

Inloggen Reparatie Management Systeem

Ben je geïnteresseerd?

We komen graag bij u op locatie voor een demonstratie en nadere kennismaking. U kunt contact op nemen met met één van onze vestigingen. Of stuur direct een email naar onze hoofdvestiging! Wij zullen u dan zo snel mogelijk contacten.

Stuur direct een aanvraag

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Remco

“De afwisseling, dat maakt het juist zo leuk!”

Bij ETTC ben je heel vrij in wat je mag doen. Op de carrosserieafdeling ben ik het manusje van alles en juist die afwisseling in werkzaamheden, dat maakt het zo leuk om hier te werken. Als er iets moet gebeuren, dan doen we het ook met zijn allen. Die gedrevenheid, de sfeer en de gezelligheid maakt het leuk om hier te werken!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.