Müller European Truck & Trailer Care

Over ons! Müller ETTC de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten. Van voor- tot achterbumper!

Over ons

Müller ETTC – Driven to be different.

In 1993 begon Müller European Truck & Trailer Care als een klein bedrijf in de truck- en traileronderhoudssector. Al snel groeide het bedrijf uit tot een belangrijke speler in de branche. Gedurende de jaren heeft Müller ETTC zich gericht op het bieden van de best mogelijke service aan hun klanten. Door hun ongeëvenaarde expertise en uitgebreide kennis van trucks en trailers zijn ze uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor transportbedrijven in heel Europa.

In 2020 werd een belangrijke mijlpaal bereikt toen Müller ETTC een nieuw pand opende aan de Handelsweg 30. Met de nieuwbouw kan het bedrijf nu nog betere service bieden aan hun klanten en beschikken ze over de nieuwste technologieën om voertuigen optimaal te onderhouden en repareren.

In het begin van 2023 hebben Jan Peter Müller (algemeen directeur van Müller Fresh Food Logistics) en Anton Müller (Technisch directeur van Müller Fresh Food Logistics en algemeen directeur van Müller ETTC) een belangrijke stap gezet. Müller Fresh Food Logistics is overgenomen door Dachser, waardoor Müller ETTC vanaf 2023 zelfstandig opereert, los van Müller Fresh Food Logistics/Dachser. Deze overname bood Müller ETTC de kans om zich volledig te focussen op het leveren van hoogwaardige service aan klanten in de truck- en trailerindustrie, terwijl Dachser zich toelegt op logistieke diensten. Deze verandering markeert een nieuw tijdperk voor Müller ETTC.

Müller European Truck & Trailer Care heeft zich bewezen als één van de meest deskundige en betrouwbare spelers in de truck- en traileronderhoudssector dankzij hun voortdurende toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Met een lange geschiedenis van uitmuntendheid en innovatie blijft Müller ETTC zich ontwikkelen en verbeteren om hun klanten de best mogelijke service te bieden. Als een onafhankelijk bedrijf kan Müller ETTC zich nu volledig richten op hun kernactiviteiten en hun expertise op het gebied van truck- en traileronderhoud verder uitbreiden.

01 Müller European Truck & Trailer Care verzorgt ‘Full-service’ reparatie en onderhoud met als doel minimale stilstand en minimale kosten. Müller ETTC werkt MVO en heeft het certificaat Groen Gedaan!

02 Van deukjes tot volledig herstel: wij bieden professioneel carrosserie en schadeherstel voor uw trucks & trailers.

03 Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC-netwerk. Middels dit netwerk onderhouden wij samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.

Onze Missie

Onze missie is om uw partner te zijn in het veilig en efficiënt houden van uw wagenpark. Door middel van professionele reparaties, onderhoud en service streven we ernaar om de levensduur van uw voertuig te verlengen en de stilstandtijd te minimaliseren, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Onze Visie

Bij Müller ETTC streven we naar maximale beschikbaarheid van uw wagenpark, minimale stilstandtijd en duurzame oplossingen. Onze hoogwaardige service en nauwe samenwerking zorgen voor langdurige partnerships met klanten en leveranciers, waarbij we de verwachtingen overtreffen.

ETC Benelux

European Trailer Care is een succesvolle samenwerking tussen onafhankelijke trailer reparatiebedrijven in Europa. Door samen te werken, biedt European Trailer Care fleetowners optimale service in heel Europa. We werken nauw samen met alle trailer- en onderdelenfabrikanten om ervoor te zorgen dat we de juiste prijs en korte lijnen kunnen garanderen. Door onze eigen opleidingen kunnen we het kwaliteitsniveau hoog houden.

Reparatiemanagement-systeem

Met ons reparatiemanagementsysteem (RMS) bieden wij onze klanten een geavanceerde oplossing voor het beheer en onderhoud van hun wagenpark. Dit realtime web-based communicatieprogramma is de ideale manier om uw voertuigen aan te melden voor reparatie of onderhoud.

Het RMS biedt een uitgebreide planning en afstemming tussen uw transportplanners en onze werkplaatsreceptie, waardoor u altijd op de hoogte bent van de status van uw voertuigen. Met periodieke controles, zoals APK, CFK, LPK tachograaf en onderhoudsintervallen, worden alle benodigde werkzaamheden vastgelegd. Op basis hiervan kunnen de binnenkomsten van uw voertuigen worden gepland en aangemeld bij één van onze werkplaatsen. Bovendien biedt ons RMS inzicht in de kosten, beschikbaarheid en werkplaatshistorie van uw wagenpark. Door onze normtijden en jarenlange ervaring bieden wij een nauwkeurige raming van tijdsplanning en kosten voor reparaties en onderhoud. Kortom, met ons RMS zorgen wij voor optimaal beheer en onderhoud van uw wagenpark, waardoor u altijd veilig en betrouwbaar de weg op kunt.

Meer informatie over ons RMS?

Wilt u graag meer informatie over ons Reparatie Management Systeem en bent u geïnteresseerd in een demonstratie op locatie? Neem dan gerust contact op of stuur direct een e-mail. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen om een afspraak in te plannen

+31 (0) 548 855 558

Een full-service bedrijf voor trucks & trailers

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

M"uller ETTC Rental;

Rental

Huur bij ons diverse typen trailers voor korte of langere periodes. Flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd. Neem contact op voor meer informatie.

Truck service

Truck service

Truck service is een dienstverlening gericht op het onderhoud, reparatie en keuringen van trucks, om zo de veiligheid en prestaties te waarborgen.

Koelmotoren bij Müller ETTC

Koelmotoren

Wij bieden CFK/STEK keuringen, temperatuur verificaties, data analyses, FRC keuringen, reparaties en onderhoud voor Carrier Transicold en andere merken koelmachines

Trailer service

Trailer service

Bij Müller ETTC bieden we reparatie, onderhoud en schadeherstel voor alle soorten trailers. Met onze certificeringen en moderne apparatuur, helpen we u snel weer op weg

Laadkleppen Müller ETTC

Laadkleppen

Wij verzorgen reparatie en onderhoud aan alle soorten laadkleppen, zodat deze veilig en betrouwbaar blijven functioneren.

Overige diensten Müller ETTC

Overige diensten

Müller ETTC heeft een mobiele werkplaats en biedt 24/7 pechhulp en haal- en brengservice. Met een efficiënt reparatiemanagementsysteem worden problemen snel opgelost