Reparatie & onderhoud

Müller ETTC zorgt voor een probleemloze werking van uw laadkleppen met deskundige reparatie & onderhoudsdiensten, waaronder LPK-keuringen en service als partner van topmerken als Bär Cargolift, Zepro en Dhollandia.

Reparatie & onderhoud aan laadkleppen

Wilt u gebruik maken van de dienst reparatie & onderhoud?

Müller European Truck & Trailer Care is gespecialiseerd in reparatie & onderhoud van laadkleppen en biedt een uitgebreid scala aan diensten. Als servicepartner van Bär Cargolift, Zepro en Dhollandia laadkleppen hebben onze ervaren monteurs de kennis en vaardigheden om problemen op te lossen en onderhoud uit te voeren op alle soorten laadkleppen. We bieden ook LPK-keuringen om ervoor te zorgen dat uw laadkleppen voldoen aan de wettelijke voorschriften. Bij Müller ETTC hebben we moderne faciliteiten en geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat de reparaties en onderhoudswerkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw trailer en laadklep operationeel te houden en daarom streven wij naar kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

Bekijk ook andere diensten

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC-netwerk. Dit is een netwerk met 30 collega bedrijven verspreid over de Benelux. Middels dit netwerk onderhouden wij samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.

Carrosserie & schadeherstel van laadkleppen

Carrosserie en schadeherstel

Bij schade aan uw laadklep of het monteren van een nieuwe laadklep kunt u rekenen op onze professionele carrosserie & schadeherstel service.

Keuringen Trailer Service

Keuringen

Wij bieden APK-, LPK- en CFK-keuringen voor trailers. Maak een afspraak en laat uw trailer vakkundig keuren door onze gecertificeerde specialisten.

24/7 pechhulp

24/7 pechhulp

Altijd onderweg, altijd onderhoud. Met Müller ETTC’s 24/7 pechhulp, mobiele werkplaatsen en haal- en brengservice bent u zorgeloos op weg. Ontdek onze expertise en maak gebruik van onze complete service.