Laadkleppen

Onze gecertificeerde en ervaren monteurs zorgen altijd voor een goede werking en lange levensduur van uw laadklep, ongeacht welk merk het is. De LPK keuring is hierin een belangrijk onderdeel. Wij zijn gecertificeerd in deze verplichte keuring, de LPK keuring, die jaarlijks uitgevoerd moet worden voor uw vrachtwagen.

In onze carrosseriewerkplaats in Holten kunnen we complete laadkleppen aan uw bedrijfsvoertuig bouwen. Daarnaast verhelpen we ook alle mogelijke schades aan de laadklep van uw trailer. Müller European Truck en Trailer Care is servicepartner van Bär Cargolift, Zepro en Dhollandia laadkleppen. Meer informatie?

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Mart

“Ik ben begonnen als wasjongen en nu doorgegroeid tot leidinggevende.”

Ik ben begonnen als wasjongen en dat doe ik er zelf nog steeds bij. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot leidinggevende. Samen met mijn collega proberen we de wasstraat zo goed mogelijk te runnen. Het leukst aan mijn werk vind ik de diversiteit, geen dag is hetzelfde. Je merk dat je geen nummertje bent, ze kennen je persoonlijk bij naam en ze staan altijd voor je klaar. Het is echt een familiebedrijf en je bent een grote familie samen!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.