Laadkleppen

Onze gecertificeerde en ervaren monteurs zorgen altijd voor een goede werking en lange levensduur van uw laadklep, ongeacht welk merk het is. De LPK keuring is hierin een belangrijk onderdeel. Wij zijn gecertificeerd in deze verplichte keuring, de LPK keuring, die jaarlijks uitgevoerd moet worden voor uw vrachtwagen.

In onze carrosseriewerkplaats in Holten kunnen we complete laadkleppen aan uw bedrijfsvoertuig bouwen. Daarnaast verhelpen we ook alle mogelijke schades aan de laadklep van uw trailer. Müller European Truck en Trailer Care is servicepartner van Bär Cargolift, Zepro en Dhollandia laadkleppen. Meer informatie?

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Erwin

“Het is prima geregeld hier!”

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden. Verder begeleid ik leerling monteurs en probeer ik ze elke dag wat te leren, dat geeft mij echt een kick. Wat het werk zo interessant maakt? Het gaat van storing zoeken, naar APK, naar vragen van leerling monteurs. Ik vind het hier een no nonsens bedrijf en je hoeft eigenlijk nergens achteraan. Het is prima geregeld hier!

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.