Laadkleppen

Onze gecertificeerde en ervaren monteurs zorgen altijd voor een goede werking en lange levensduur van uw laadklep, ongeacht welk merk het is. De LPK keuring is hierin een belangrijk onderdeel. Wij zijn gecertificeerd in deze verplichte keuring, de LPK keuring, die jaarlijks uitgevoerd moet worden voor uw vrachtwagen.

In onze carrosseriewerkplaats in Holten kunnen we complete laadkleppen aan uw bedrijfsvoertuig bouwen. Daarnaast verhelpen we ook alle mogelijke schades aan de laadklep van uw trailer. Müller European Truck en Trailer Care is servicepartner van Bär Cargolift, Zepro en Dhollandia laadkleppen. Meer informatie?

Neem contact op

Bekijk andere diensten

Hieronder vind je andere diensten bij Müller European Truck & Trailer Care.

Verhalen | Het verhaal van Koen

“Alles van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg.”

Ik ben bij Müller ETTC begonnen als leerling. Het is een complete werkplaats waarin veel mogelijk is. Verschillend werk, maar ook verschillende opleidingen. Van trucks tot trailers en soms nog wat verder met serviceklussen onderweg. Wat het interessant maakt is dat, naast duiven, de grotere vestiging is holten er achter zit, net als Müller Freshfood. Dat maakt het wel dat dingen goed geregeld worden.

Lees het verhaal Bekijk vacatures

Groot netwerk met betrouwbare partners

Müller European Truck & Trailer Care is gecertificeerd en aangesloten bij het ETC netwerk. Via dit netwerk onderhouden we samenwerkingsverbanden en duurzame relaties met onze partners.