Carrosserie & schadeherstel

Van deukjes tot volledig herstel: wij bieden professioneel carrosserie & schadeherstel voor uw trailers. Zo blijft uw wagenpark veilig en representatief op de weg.

Carrosserie & schadeherstel Trailer Service

Wilt u gebruik maken van de dienst carrosserie & schadeherstel?

Onze werkplaats in Holten is gespecialiseerd in carrosseriewerkzaamheden als opbouw/afbouw van nieuw geleverde voertuigen, denk hierbij aan laadklep-montage, roestvrijstalen plaatwerk, opbergkisten en laad- en stuwmaterieel. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het bouwen van flexibele laadruimtes, vries- en gekoelde elementen en delen in de trailer, met volledig naar wens ingerichte indelingen.

Voor snelle en vakkundige schadereparatie aan uw trucks en opleggers kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in schadeherstel aan geïsoleerde panelen, kopschotten, achterportalen en achterdeuren en bieden vooraf een gespecificeerde schadebegroting. Met minimale stilstand en kosten en maximaal rendement zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

verhuur

Rental

Huur bij ons diverse typen trailers voor korte of langere periodes. Flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd. Neem contact op voor meer informatie.

Trailer service - reparatie & onderhoud

Reparatie & onderhoud

Onze service voor reparatie en onderhoud van trailers zorgt voor veiligheid en betrouwbaarheid op de weg.

Banden & velgen

Banden & velgen

Wij bieden een complete service voor de banden en velgen van uw trailers, inclusief vervanging, uitlijning en reparatie om uw veiligheid op de weg te garanderen.