Keuringen

Wij bieden APK-, LPK- en CFK-keuringen voor trailers. Maak een afspraak en laat uw trailer vakkundig keuren door onze gecertificeerde specialisten.

Keuringen Trailer Service

Wilt u gebruik maken van de dienst keuringen?

Onze keuringsservice voor trailers biedt u de gemoedsrust die u nodig heeft om veilig op de weg te rijden. We zijn gecertificeerd om zowel de APK, LPK-, CFK-keuringen uit te voeren en beschikken over moderne apparatuur om de inspectie snel en efficiënt uit te voeren. Onze ervaren technici inspecteren uw trailer op cruciale punten, zoals de remmen, verlichting, assen, banden en meer, om er zeker van te zijn dat deze aan de wettelijke eisen voldoet en veilig is om te rijden. Mocht er iets niet aan de eisen voldoen, dan bespreken we de opties met u en bieden we een passende oplossing om het probleem te verhelpen.

We begrijpen dat tijd cruciaal is in de transportsector, daarom streven we ernaar om onze keuringsservice snel en efficiënt uit te voeren, zodat u snel weer op weg kunt. Vertrouw op ons voor een grondige keuring van uw trailer en verleng de levensduur van uw voertuig door vroegtijdige opsporing van mogelijke problemen.

Bekijk ook andere diensten

Müller ETTC, de full-service oplossing voor uw wagenpark. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck, trailer, koelmotor, laadklep, banden en alle overige componenten.

Carrosserie & schadeherstel Trailer Service

Carrosserie & schadeherstel

Van deukjes tot volledig herstel: wij bieden professioneel carrosserie en schadeherstel voor uw trailers. Zo blijft uw wagenpark veilig en representatief op de weg.

verhuur

Rental

Huur bij ons diverse typen trailers voor korte of langere periodes. Flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd. Neem contact op voor meer informatie.

Trailer service - reparatie & onderhoud

Reparatie & onderhoud

Onze service voor reparatie en onderhoud van trailers zorgt voor veiligheid en betrouwbaarheid op de weg.