Het verhaal van Lars.

Lars is een enthousiaste truckmonteur bij Müller ETTC, die na zijn opleiding bedrijfsautotechnicus zijn passie voor sleutelen aan zware voertuigen ontdekte. Hij waardeert de afwisseling, samenwerking en mogelijkheden om te leren.

Het verhaal van Lars

Lars is een enthousiaste truckmonteur bij Müller ETTC. Na het voltooien van zijn MBO4 BBL-traject in bedrijfsautotechnicus ontdekte hij zijn passie voor het sleutelen aan zware voertuigen, waardoor hij besloot om van zijn hobby zijn carrière te maken. Zijn werkdag begint met een kop koffie, waarna hij zich bezighoudt met verschillende taken die hem worden toegewezen.

Hij waardeert de diversiteit in zijn werk en de goede samenwerking met zijn collega’s. Müller ETTC biedt talrijke mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen, iets wat hij erg waardeert. Bovendien is hij zeer tevreden over de kwaliteit van de gereedschappen en de prettige werksfeer binnen het team.

‘Goed gereedschap, afwisselend werk en een prettige werksfeer’

Lars zou Müller ETTC zeker aanbevelen aan zijn vrienden. Sinds 2023 is hij ook APK-keurmeester geworden en hij hoopt in de toekomst door te groeien tot servicemonteur voor koelmachines, trailers en trucks.

Bekijk ook andere verhalen

Wil jij werken aan full-service oplossingen voor wagenparken? Bij de full-service company van Holten?

Het verhaal van Lars

Het verhaal van Lars

Lars waardeert de diversiteit in zijn werk en de goede samenwerking met zijn collega's. Lees hier het verhaal van Lars.

Het verhaal van Emiel

Het verhaal van Emiel

Hij vindt zijn werk leuk en afwisselend, omdat hij veel verantwoordelijkheid heeft. Lees hier het verhaal van Emiel.

Het verhaal van Bas

Het verhaal van Bas

Zijn werkdag varieert van servicebeurten tot het oplossen van complexe storingen. Lees hier het verhaal van Bas.