Het verhaal van Marvin.

Hij voelt zich goed op zijn plek bij Müller ETTC en waardeert de voortdurende steun van zijn collega’s. De familiale sfeer binnen het bedrijf spreekt hem erg aan en hij is tevreden met de goede arbeidsomstandigheden, die een positieve verandering zijn in vergelijking met zijn eerdere werkervaringen in het Verenigd Koninkrijk.

Het verhaal van Marvin

Marvin komt uit Leeds (Verenigd Koninkrijk) en werkt als trailermonteur bij Müller ETTC, nadat hij in 2022 als uitzendkracht toevallig bij Müller ETTC terechtkwam tijdens een tussenperiode van banen als gevolg van de impact van COVID-19 en de Brexit. Voordat hij bij Müller ETTC begon, had hij diverse werkervaringen. Op zijn 17e werkte hij bij het postkantoor en vervolgens werkte hij zes jaar als monteur bij DAF. Hij heeft ook ervaring opgedaan in het leger, waar hij Land Rovers en tanks repareerde.

Zijn werkdag begint om 7 uur ’s ochtends met een kop koffie, waarna hij zich bezighoudt met verschillende taken die voor die dag gepland staan. Zo is hij bijvoorbeeld bezig met APK-punten en het vervangen van remmen. Marvin is enthousiast over het technische aspect van zijn werk en geniet ervan om trailers te repareren.

‘It’s totally different from the UK, but it’s perfect. I like the technique of the trucks/trailers and fix them’

Hij voelt zich goed op zijn plek bij Müller ETTC en waardeert de voortdurende steun van zijn collega’s. De familiaire sfeer binnen het bedrijf spreekt hem erg aan, en hij is tevreden met de goede arbeidsomstandigheden. Deze vormen een positieve verandering in vergelijking met zijn eerdere werkervaringen in het Verenigd Koninkrijk. Bovendien wordt zijn accommodatie geregeld door Müller ETTC, zo woont hij dichtbij zijn werk en daardoor voelt hij zich erg op zijn gemak.

Bekijk ook andere verhalen

Wil jij werken aan full-service oplossingen voor wagenparken? Bij de full-service company van Holten?

Het verhaal van Bas

Het verhaal van Bas

Zijn werkdag varieert van servicebeurten tot het oplossen van complexe storingen. Lees hier het verhaal van Bas.

Het verhaal van Emiel

Het verhaal van Emiel

Hij vindt zijn werk leuk en afwisselend, omdat hij veel verantwoordelijkheid heeft. Lees hier het verhaal van Emiel.

Het verhaal van Lars

Het verhaal van Lars

Lars waardeert de diversiteit in zijn werk en de goede samenwerking met zijn collega's. Lees hier het verhaal van Lars.